Satakunnan Museon Elon merkkejä –perusnäyttelyssä esitellään useampia satakuntalaisia kulttuuripersoonia.
Iskelmälaulaja Veikko Tuomi. Kuva Satakunnan Museon kokoelmat.
Satakunnan Museon syksyn luentosarja Elämäntarinat eläviksi – Uudessa Elon merkkejä –perusnäyttelyssä esitellään useampia satakuntalaisia kulttuuripersoonia. Kuuden luennon sarja on kaikille maksuton ja järjestetään keskiviikkoisin museon Taavi-lavalla.
First Shot, video, 2014. Kuva: Nasan Tur
Saksalaisen taiteilijan Nasan Turin (s. 1974) näyttely Kamppailu avautuu Porin taidemuseossa 28.09.2018.
Karhu, kuva: Esko Railo
Luontotalo Arkissa tiistaina 11.9.2018 avautuvan Suo, Karhu ja Railo -näyttelyn keskeisinä elementteinä ovat karhu, suon eläimistö, linnusto, kasvillisuus ja valo-olosuhteet. Näyttelyn suot on ikuistettu Satakunnasta, erityisesti otoksissa esiin nousee Pomarkun Isoneva. Näyttely on esillä 30.12. saakka.
Porin taidemuseon Koe liiketila / Space in Motion
Porin taidemuseon syyskauden uusia näyttelyitä rakennetaan ja yleisötyölle omistettu tapahtumarikas LIIKEtila tulee taas! Yleisöllä on viikon ajan ainutkertainen mahdollisuus nähdä Maire Gullichsenin taidesäätiön kokoelman lainatuimmat teokset sekä osallistua moniin tapahtumiin.
Satakunnan museo
Satakunnan Museon uusi, odotettu perusnäyttely on avattu yleisölle. Elon merkkejä kertoo kolmessa kerroksessa menneiden ja nykyistenkin sukupolvien Satakunnasta, sen elämästä, ilmiöistä ja persoonista.

Sivut

Subscribe to feed