Liikennepuisto Vinkkari

Liikennepuisto Vinkkari on mainio paikka, jossa voi ajella polkuautoilla ja polkupyörillä. Leikin lomassa opitaan liikennesääntöjä.

Kirjurinluoto, Liikennepuisto

Polkuautoja, polkupyöriä ja sähköpotkulautaa saa lainaksi puiston yhteydessä sijaitsevalta varikolta. Ei maksa mitään, mutta on todella suosittua! Siksi ajovuorot kestävät kerrallaan puoli tuntia, vuorot vaihtuvat tasatunnein ja puolelta. Ajovuorolippu kannattaa noutaa heti Kirjurinluotoon saapuessa, ja mahdollisen odotusajan voi viettää Pelle Hermannin leikkipuistossa tai eläimiä ihaillessa.

Puistossa on käytössä 22 polkuautoa ja 10 polkupyörää sekä yksi sähköpotkulauta. Omia ajoneuvoja liikennepuistoon ei saa tuoda.

Sähköpotkulaudan käyttäjillä tulee olla mukana omat suojavarusteet, eli polvi-, ranne- ja kyynärsuojat. Kypärän saa ajovuoron ajaksi lainaan liikennepuistosta.

Liikennepuisto on tarkoitettu 4-10-vuotiaille lapsille.

Liikennepuiston ovat lahjoittaneet Porin kaupungille MLL Porin yhdistys ja Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiö. Liikennepuisto Vinkkari valmistui vuonna 2013.

Talvisin liikennepuiston portit ovat kiinni, ja seuraavan kerran Vinkkari avaa ovensa yleisölle jälleen kesällä 2023. Tarkemmista aukioloajoista tiedotetaan kevään 2023 aikana.

Ryhmävaraukset ja yksityistilaisuudet

Ryhmävaraukset jatkuvat syksyllä 16.8.-25.9.2022 välisenä aikana.

Ryhmävarauksia voivat tehdä järjestäytyneet ryhmät, kuten päiväkodit, koulut, kerhot ja yhdistykset. Ryhmän minimikoko on 10 lasta ja ryhmällä tulee olla nimetty vastuuhenkilö, joka on paikalla vuoron ajan.

Yhdistysten ja yhtiöiden lapsilleen järjestämissä yksityistilaisuuksissa hinta on 100 euroa + alv 24 %. Ryhmävarauksia voi sopia arkipäiville (ma-pe) normaalina työaikana sähköpostilla: liikennepuistovinkkari@pori.fi

Kaikki tiedustelut: liikennepuistovinkkari@pori.fi

Kirjurinluoto, liikennevalot

Kirjurinluoto, liikennevalot