Liikennepuisto Vinkkari

Liikennepuisto Vinkkari on mainio paikka, jossa voi ajella polkuautoilla ja polkupyörillä. Leikin lomassa opitaan liikennesääntöjä.

Kirjurinluoto, Liikennepuisto

Polkuautoja, polkupyöriä ja sähköpotkulautaa saa lainaksi puiston yhteydessä sijaitsevalta varikolta. Ei maksa mitään, mutta on todella suosittua! Siksi ajovuorot kestävät kerrallaan puoli tuntia, vuorot vaihtuvat tasatunnein ja puolelta. Ajovuorolippu kannattaa noutaa heti Kirjurinluotoon saapuessa, ja mahdollisen odotusajan voi viettää Pelle Hermannin leikkipuistossa tai eläimiä ihaillessa.

Puistossa on käytössä 24 polkuautoa ja 4 polkupyörää sekä yksi sähköpotkulauta. Omia ajoneuvoja liikennepuistoon ei saa tuoda.

Sähköpotkulaudan käyttäjillä tulee olla mukana omat suojavarusteet, eli polvi-, ranne- ja kyynärsuojat. Kypärän saa ajovuoron ajaksi lainaan liikennepuistosta.

Liikennepuisto on tarkoitettu 4-10-vuotiaille lapsille.

Liikennepuiston ovat lahjoittaneet Porin kaupungille MLL Porin yhdistys ja Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiö. Liikennepuisto Vinkkari valmistui vuonna 2013.

Aukioloajat 2023

Liikennepuisto Vinkkari on avoinna 6.6.-13.8.2023 välisenä aikana yleisövuoroin (ei tilaustoimintaa). Tiistaista perjantaihin puisto on auki kello 12–18 ja viikonloppuisin kello 11–14. Maanantaisin puisto on kiinni.

Elo-syyskuussa 19.8.–24.9. välisenä aikana Vinkkari on auki lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11–15. Porin päivän viikonloppuna 23.–24.9. liikennepuisto on auki kello 11–16.

Ryhmävaraukset ja yksityistilaisuudet

Ryhmävaraukset jatkuvat syksyllä 15.8.-24.9.2023 välisenä aikana.

Ryhmävarauksia voivat tehdä järjestäytyneet ryhmät, kuten päiväkodit, koulut, kerhot ja yhdistykset. Ryhmän minimikoko on 10 lasta ja ryhmällä tulee olla nimetty vastuuhenkilö, joka on paikalla vuoron ajan.

Kaikki tiedustelut: liikennepuistovinkkari@pori.fi

Kirjurinluoto, liikennevalot

Kirjurinluoto, liikennevalot