Yksityismajoitus

Porilainen vieraanvaraisuus on suuressa roolissa, kun Visit Pori välittää majoitusta porilaisissa kodeissa SuomiAreenan ja Pori Jazz -festivaalin aikaan.

Henkilö nauttii sängyllä vatsallaan aamiaista

Porissa majoitutaan kesän suurtapahtumien aikaan sankoin joukoin. Porilainen vieraanvaraisuus on suuressa roolissa, kun porilaiset luovuttavat omia asuntojaan tapahtumavieraiden käyttöön. Visit Pori välittää asuntoja ja huoneita sekä 26.–30.6.2023 SuomiAreenan että 12.–16.7.2023 Pori Jazz -festivaalin aikana.

Visit Porilla on pitkä perinne yksityismajoitusten välittämisestä tapahtumavieraille. Porilaiset ovat tarjonneet kotejaan vieraiden käyttöön jo yli 30 vuoden ajan ja majoitusta on tarjolla yksiöistä omakotitaloihin. Mikä parasta, kaikki asunnot ja huoneet sijaitsevat 6 kilometrin etäisyydellä Porin keskustasta!

Visit Pori pyrkii avaamaan asuntohaun majoittajille kesän 2023 yksityismajoitusta varten tammi-helmikuun vaihteessa. Yksityismajoituksen verkkokaupan avaustavoite on maaliskuussa. Lue lisää täältä.

Päivitämme lisätietoa näille sivuille matkan varrella, pysythän kuulolla! Voit myös laittaa meille viestiä osoitteeseen yksityismajoitus@pori.fi tai pirauttaa numeroon 044 701 7908.