Järjestä tapahtuma

Meillä Visit Porissa on kyky yhdistää tapahtumanjärjestäjän tarpeet ja Porin tarjoamat mahdollisuudet toimivaksi kokonaisuudeksi. Yksi Visit Porin tärkeistä taidoista on saada asiat sujumaan ja tapahtuma onnistumaan.

 • Isä pitää lasta sylissä
  Kokous- ja tapahtumatilat Porissa

  Haluatko järjestää tapahtuman, muttet vielä tiedä missä? Porista löydät useat erilaiset tapahtumatilat niin kokous-, juhla-, yms. tapahtumakäyttöön. Puitteet löytyvät niin pienille palavereille kuin megaluokan ulkoilmakonsertteihinkin.

 • Raatihuoneenpuiston lava SuomiAreena-tapahtumassa
  Kokous- ja tapahtumapalvelut

  Järjestätkö tapahtumaa? Me Visit Porissa olemme apunasi aina kokouksen ja tapahtuman järjestelyjen suunnittelusta tapahtumaan saakka. Ohjaamme lupaviidakossa, autamme etsimään oikeat yhteistyökumppanit ja tuemme koko prosessin ajan.

 • tietokonekarhu
  Luvat ja ilmoitukset

  Tapahtumien järjestämiseen liittyy monia lupia ja ilmoituksia. Se, mitä lupia tapahtuman onnistumiseksi tarvitaan, riippuu tapahtuman koosta ja luonteesta. Lupa-asioiden hoitaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja tässä kannattaakin tehdä yhteistyötä eri viranomaisten kanssa alusta asti.

 • Kivi-Porin aluetta kuvattuna joelta
  Liikenne ja pysäköinti

  Miten saapua Poriin ja kuinka kulkea paikanpäällä? Minne kulkuneuvot voi pysäköidä ja mistä saa pysäköintiluvat? Tältä sivulta löydät kootusti kaiken tarpeellisen tiedon Porin liikenteestä ja pysäköinnistä.