Matkailuneuvonta

Visit Porin matkailuneuvonta palvelee niin matkailijoita kuin paikallisiakin. Meiltä saat esitteet ja kartat sekä apua ja neuvoja matkallesi. Tule käymään!

Karhukuva keskustassa

Visit Porin matkailuneuvonta palvelee niin matkailijoita kuin paikallisiakin. Meiltä saat esitteet ja kartat sekä apua ja neuvoja matkallesi. Välitämme myös oppaita ja autamme tapahtumanjärjestäjiä. Visit Porista löydät myös ihanat tuliaiset ja lahjat laajasta Pori- ja Yyteri-tuotevalikoimasta. Tule käymään!

Huom! Visit Porista ei enää vuoden 2023 alusta voi ostaa lippuja tapahtumiin. Jatkossa Pori Sinfoniettan lippuja välittää Lippupiste. Lippupisteen myyntipaikkoja Porissa ovat mm. R-kioskit, Porin Prismat sekä Citymarket Mikkola. Ticketmasterin myyntipaikkoja ovat Porin Prismat.

VISIT PORI

Yrjönkatu 13, 28100 Pori
p. 02 621 7900
info@visitpori.fi
Kaikki yhteystiedot

Aukioloajat:

ma-to 10-16
pe 10-15

Brändituotteita pystyy ostamaan Visit Porin kanssa samassa tilassa toimivan Porinan kassalta sen aukioloaikoina, vaikka Visit Pori olisi suljettuna.                                                                                     

Arkipyhien aattoina suljemme klo 15, viikonloput suljettu.

Matkailuneuvonnasta saat:

  • esitteitä ja karttoja
  • neuvoja ja lisätietoja tapahtumista, eri kohteista ja nähtävyyksistä
  • virallisia Pori-tuotteita
  • ryhmäretket
  • opastetut kiertoajelut

Autamme pienten kokousten, suurten konferenssien, erilaisien yritystilaisuuksien ja seminaarien järjestelyissä. Annamme vinkkejä matkoihin yksittäisille matkailijoille, perheille ja ryhmille.

Varaa itsellesi, perheellesi tai ryhmällesi mieluisa elämys ja ota yhteyttä Visit Poriin, niin tehdään ja toteutetaan yhdessä!