Turistinformation

Visit Pori Tourist Information betjänar både turister och lokalbefolkningen. Vi kan ge dig broschyrer och kartor samt hjälp och råd inför din resa. Kom och besök oss!

Visit Poris turistinformation betjänar både turister och lokalbefolkningen. Vi tillhandahåller broschyrer och kartor samt hjälp och råd för din resa. Vi säljer också Ticketmaster-biljetter till olika evenemang. Skulle du vara intresserad av en guidad tur i Björneborg? Du får information om guidade turer på engelska och svenska genom att skicka e-post till oss. I Visit Pori hittar du även underbara souvenirer och gåvor bland det breda utbudet av Pori- och Yyteri-produkter. Kom och besök oss!

GUIDADE TURER

Genom Visit Pori kan du beställa en guidad tur i Björneborg!

Turerna är ett utmärkt tillfälle att lära känna staden och människor till fots. Guidens berättelser hjälper dig att se staden annorlunda, och du får mer ut av staden än att bara titta ut genom fönstret på en buss.
Kontakta oss via e-post info@visitpori.fi eller kolla in vår webbshop.

I Ahlströms bruksområde erbjuds också möjligheten till guidade turer på svenska, mer information finns på deras webbplats.

VISIT PORI

Yrjönkatu 13, 28100 Björneborg
tfn +358 26 21 7900
info@visitpori.fi

Öppettider:

mån–tors kl. 10–16
fre kl. 10–15

På helgdagsaftnar stänger vi kl. 15, under veckosluten är vi stängda.

På turistinformationen får du:

  • broschyrer och kartor
  • tips och mer information om evenemang, olika resmål och sevärdheter
  • Ticketmasters konsert- och evenemangsbiljetter
  • officiella Pori-produkter
  • grupputflykter
  • guidade rundturer

Vi hjälper till med att arrangera små möten, stora konferenser, olika företagstillställningar och seminarier. Vi tipsar om resmål för enskilda resenärer, familjer och grupper.

Reservera en trevlig upplevelse för dig själv, din familj eller din grupp och ta kontakt med Visit Pori, så fixar vi det tillsammans!