Se och upplev

Shopping, äventyr, natur och kultur. Oavsett om du är på semester ensam, ensam eller med en större grupp – Björneborg erbjuder upplevelser och aktiviteter för alla. Upptäck din nya komfortzon!

 • Cyklar i Eetunaukio
  Aktiviteter

  Spänning och upplevelser – njut av stämningen och hitta de bästa upplevelserna och aktiviteterna för din semester i Björneborg!

 • Raatihuone ja raatihuoneenpuisto
  Arkitektur och historia

  Upplev och se Björneborgs sevärdheter. Kolla här vart vägen tar dig!

 • Folksamlingar på Pori Jazz
  Evenemang

  Björneborg ligger i toppen av Finlands evenemangstäder. I Björneborg kan evenemangsbesökaren smidigt ta sig från en plats till en annan, eftersom man kan lägga beslag på hela staden i en handvändning. Ta alltså chansen och kom och njut av Björneborgs mångsidiga evenemangsutbud – året runt!

 • Koivuniemen Herra, a chicken is sitting on a boy's shoulder
  För barnfamiljer

  I Björneborg blir det inte tråkigt för barnen. Förutom de säkra favoritdestinationerna, Ytterö och Skrivarholmen, erbjuder staden konst och olika aktiviteter för barn. Här är några tips för en lyckad familjeresa!

 • Museer och sevärdheter

  Kulturintresserade turister gläds över Björneborg flera museer, konstgallerier och sevärdheter. Oavsett om du letar efter historia eller modern konst, väntar konstgallerierna, museerna och sevärdheterna på dig.

 • Neljän karhuaiheisen postikortin setti
  Shopping

  Du hittar shoppingglädje i Björneborgs köpcentrum och i flera mindre butiker. Kom och fynda och köp med dig presenter hem. Glöm inte att kolla in Visit Poris webbutik!