Tapahtumien markkinointi

Haluatko näkyvyyttä tapahtumallesi? Yhteistyö Visit Porin kanssa on ratkaisu!

Nainen taputtaa käsiään

Haluamme tukea tapahtumasi onnistumista Porissa kaikin mahdollisin keinoin. Mahdollisuuksia on maksuttomasta tapahtumakalenterista laajempaan yhteistyöhön.

Jokainen tapahtuma kannattaa syöttää täysin maksuttomaan tapahtumakalenteriin, joka löytyy verkkosivuilta tapahtumat.pori.fi. Heti etusivulla on painike ”Lisää oma tapahtumasi.” Järjestelmä ohjaa käyttäjän Satakunta Events-portaaliin, johon kirjaudutaan omilla tunnuksilla. Kuka tahansa voi luoda järjestelmään tunnukset. Nostamme tapahtumia tapahtumakalenterista sekä visitpori.fi-verkkosivuille että Visit Porin sosiaalisen median kanaviin.

Tapahtumasta voi tehdä myös avoimen Facebook-tapahtuman ja kertoa siitä meille. Vastaavasti Visit Porin voi laittaa rinnakkaisjärjestäjäksi. Nostamme tapahtumia omaan Facebookin tapahtumavirtaan.

Jos tapahtumaasi liittyy maksullisia pääsylippuja, voimme järjestää myös arvonnan kanavissamme. Tällöin tapahtumajärjestäjä toimittaa lippukilpailua varten pääsyliput ja hoidamme arvonnan.

Tarvitseeko tapahtumasi laajempaa yhteistyötä? Onko sinulla ideoita, mistä haluaisit jutella? Voit olla yhteydessä meihin ja mietitään yhteistyölle eri muotoja. Visit Porin yhteystietoihin pääset tästä.