Tapahtumien markkinointi

Haluatko näkyvyyttä tapahtumallesi? Yhteistyö Visit Porin kanssa on ratkaisu!

Nainen taputtaa käsiään

Haluamme tukea tapahtumasi onnistumista Porissa kaikin mahdollisin keinoin. Mahdollisuuksia on maksuttomasta tapahtumakalenterista laajempaan yhteistyöhön.

Tapahtumakalenteri

Jokainen tapahtuma kannattaa syöttää Porin kaupungin täysin maksuttomaan tapahtumakalenteriin, tapahtumat.pori.fi. Tapahtumakalenterin etusivulla on painike ”Lisää oma tapahtumasi”, jota klikkaamalla järjestelmä ohjautuu Satakunta Events -portaaliin. Kuka tahansa voi rekisteröityä järjestelmään ja luoda itselleen tunnukset portaaliin. Kirjautuneena pääsee ilmoittamaan tapahtumia ja muokkaamaan jo ilmoittamiaan tapahtumia. Ilmoitetut tapahtumat tulevat julki tapahtumakalenteriin pääsääntöisesti seuraavana päivänä niiden ilmoittamisesta, viikonloppuisin ja loma-aikoina voi julkaisussa esiintyä viivettä. Pidäthän siis huolen, että ilmoitat tapahtumastasi mahdollisimman hyvissä ajoin!

Huom! Tapahtumailmoittaminen onnistuu tällä hetkellä sujuvimmin tietokoneella, jonka mukaan nämä ohjeet on tehty. Kehitämme koko ajan järjestelmiä, jotta ilmoitusten tekeminen olisi tulevaisuudessa mahdollista myös puhelimella.

Nostamme tapahtumakalenteriimme ilmoitettuja tapahtumia visitpori.fi-verkkosivuille ja Visit Porin sosiaalisen median kanaviin. Tapahtumakalenterimme kautta ilmoitetut tapahtumat nousevat automaattisesti myös Menokoneeseen. (Huom! Menokoneeseen suoraan ilmoitetut tapahtumat eivät tule näkyviin Porin tapahtumakalenteriin, eli vain ilmoittamalla tapahtuman Porin tapahtumakalenterin kautta varmistat näkyvyyden molemmilla sivustoilla.)

Lippuarvonnat

Jos tapahtumaasi liittyy maksullisia pääsylippuja, voimme järjestää myös arvonnan kanavissamme. Tällöin tapahtumajärjestäjä toimittaa lippukilpailua varten pääsyliput ja hoidamme arvonnan.

Tarvitseeko tapahtumasi laajempaa yhteistyötä? Onko sinulla ideoita, mistä haluaisit jutella? Ole rohkeasti yhteydessä meihin ja mietitään yhteistyölle eri muotoja.