Retket ja opastukset

Lähde retkelle Poriin, joen ja meren kaupunkiin, kurkista kaupungin historiaan, astu taiteen ja arkkitehtuurin maailmaan, ihastu jokeen ja Selkämeren kansallispuistoon kuuluvaan saaristoon. Kokemista riittää niin kulttuurin ystäville kuin aktiivisille luonnossa liikkujille ja elämysten etsijöille.

 • Ihmisiä kävelemässä kadulla
  Kävelykierrokset

  Kävelykierros on mainio tapa kokea Porin historia ja nykyisyys sekä kulttuuri ja arkkitehtuuri. Kävellen kohde avautuu aivan eri tavalla kuin bussin tai auton ikkunasta katsoen.

 • Säpin saaressa näkyy punainen rakennus ja majakka
  Veneretket ja risteilyt

  Maankohoamisen luoma, koko ajan muuttuva Porin saaristoluonto avautuu parhaiten veneellä kulkevalle. Porin edustan saaristo on uloimmilta osiltaan pääosin rakentamatonta ja luonnonkaunista aluetta. Selkämeren kansallispuisto ulottuu Porin seudulla Luvialta Merikarvialle ja sijoittuu pääosin ulkosaaristoon.

 • Kesäinen päivä Reposaaren värikkäiden puutalojen keskellä
  Tilauskierroksia ryhmille

  Tervetuloa tutustumaan Porin ja lähialueen moniin vierailukohteisiin. Kaunis rannikkoseutu saaristoineen, upeat nähtävyydet sekä virkistävät aktiviteetit tarjoavat elämyksiä kaikenikäisille ja -kokoisille ryhmille. Valitse itsellesi tai ryhmällesi sopiva kierros tai retki ja ota yhteyttä!

 • Sisäkuva Alvar Aallon arkkitehtuurista
  Kulje Alvar Aallon jalanjäljissä

  Tunnettu arkkitehti ja muotoilija Alvar Aalto on monipuolisesti esillä Satakunnassa. Alvar Aallon työhön ja kädenjälkeen pääsee tutustumaan useissa kohteissa erilaisten kierroksien ja tapahtumien kautta.

 • Iloinen nainen kännykän kanssa
  Oppaat ja opasvälitys

  Oppaan kanssa koet enemmän! Porissa tarjolla on sekä valmiiksi suunniteltuja että ryhmäsi toiveiden mukaan räätälöityjä kierroksia. Tulitpa yksin, kaksin, perheesi tai ryhmäsi kanssa Pori tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua kaupunkiin, sen nähtävyyksiin, luontoon ja saaristoon.