Sahakosken Pirtti

Luonnonkaunis ja viihtyisä virkistyskeidas erämaisessa rauhassa, mutta silti lähellä kaupunkia.

Sahakosken Pirtti on luonnonkaunis ja viihtyisä virkistyskeidas erämaisessa rauhassa, mutta silti lähellä kaupunkia, helposti ja nopeasti saavutettavissa. Voit vuokrata Pirtin saunoineen vaikka yhdeksi illaksi, mutta yhtä hyvin koko lomaviikoksi. Voit kalastaa viereisessä joessa, retkeillä lähimaastoissa ja pulahtaa lampeen, jonka vesi pulppuaa kolmesta lähteestä.

Juhliin, kokouksiin, vapaa-aikaan

Sahakosken Pirtti on hyvää henkeä huokuva, viihtyisä ja toimiva kokous-, juhla-ja ajanviettopaikka. Se on valoisa ja lämminhenkinen ja tarjoaa huippu-kokoustekniikan, puitteet kahvitteluun ja ruokailuun sekä mukavuudet lomanviettoon.
Parhaiten se sopii alle 30 hengen tilaisuuksiin mutta kesäaikaan juhlateltta mahdollistaa isommankin väkimäärän. Pirtillä voi olla omatoiminen tai sitten tilata kaikki palvelut ja ruokailut talon puolesta – ja kaikkea siltä väliltä.

Itse Pirttiin mahtuu kymmenkunta yöpyjää, ja viereiseen Soppiin lähes saman verran lisää. Lisäksi majoittua voi lammen toiselle puolelle Pikkupirttiin ja tarvittaessa vielä kallion laelle Huvimajaankin.

Lammen rannalla kohoaa avara ja valoisa, mutta myös tunnelmallinen Kota. Se tarjoaa elämykselliset puitteet niin palavereille kuin vapaa-ajan hetkiinkin. Avotulen äärellä voi sekä valmistaa ruokaa että nauttia siitä. Tai vain odotella kaikessa rauhassa viereisen savusaunan lämpiämistä.

Kannattaa myös käydä katsomassa kivenheiton päässä kohisevan Sahakosken kuohuja ja maisemia.