Rakastajat-teatteri

Rohkeiden ja korkeatasoisten teatteritapahtumien tarjoaja: teatteria, musiikkia, tapahtumia ja kohtaamisia.

Näyttelijät Hilkka Ollikainen, Angelika Meusel ja Kai Tanner sekä puvustaja-lavastaja Lizz Santos perustivat ryhmän vuonna 1991 tarjotakseen satakuntalaiselle yleisölle rohkeaa, taiteellisesti tinkimätöntä, intensiivistä ja ajatuksia herättävää huoneteatteria – huumoria ja elämän hulluutta unohtamatta. Teatteri on nimetty ensimmäisen ensi-illan, Harold Pinterin Rakastaja-näytelmän mukaan.

Rakastajat-teatteri on Satakunnan ainoa vapaa ammattiteatteriryhmä. Rakastajat aloitti pienenä huoneteatterina Poriginal galleriasta ja on vuosien saatossa kasvanut merkittäväksi maakunnalliseksi ja valtakunnalliseksi teatteritoimijaksi sekä festivaalijärjestäjäksi.

Uskomme katsojien väliseen tasa-arvoon. Siksi haluamme olla helposti lähestyttävä, pitää lippumme hinnat niin alhaalla kuin pystymme ja samalla myös haastaa yleisöä. Haluamme vahvistaa yhteyttä paikallisiin asukkaisiin ja saavuttaa erilaisia, uusia yleisöjä. Haluamme edistää erilaisten ihmisten välistä tasa-arvoa, vaikuttaa ympäröivään yhteiskuntaan ja tarttua rohkeasti päivänpolttaviin kysymyksiin ja myös arkoihin aiheisiin.

Rakastajat-teatterin lipunmyynti 
www.rakastajat.fi
02 633 0125
info@rakastajat.fi

Tarjoiluvaraukset ja vuokratiedustelut
Ravintolapäällikkö Jarno Santalähde
0400 214 760
ravintola@rakastajat.fi

 • Puuvillatehtaan sydämessä toimiva Kulttuuritehdas Kehräämö on uniikki, tunnelmallinen ja esteetön teatteri, tapahtuma- ja kokoustila, jossa on A-oikeuksin tilausravintola.

  Kulttuuritehdas Kehräämössä järjestät asiakastilaisuudet, häät, kokoukset ja kaikenlaiset tapahtumat suurista juhlista virallisiin tilaisuuksiin (70–400 hlö). Olemme ketterä ja mukautuva toimija, joten kysy rohkeasti tilan muokkausmahdollisuuksia.

  Meiltä saat toiveidesi mukaiset tarjoilut, jotka valmistetaan teatterin omassa keittiössä tuoreista aineksista. Autamme tarvittaessa myös ohjelmistosuunnittelussa.

   

 • Teatterin Grand Old Ladyn ja perustajajäsenen, edesmenneen Hilkka Ollikaisen mukaan nimetyssä teatterisalissa on 60–100 katsomopaikkaa, teatteriravintolassa 30–40 paikkaa.

  Intiimi huoneteatteri Studio Hilkka otettiin käyttöön vuonna 1997. ​

  Studio Hilkka sijaitsee osoitteessa Valtakatu 22. Sisäänkäynti on Annankadun kautta sisäpihan puolella.