Yyteri

Kaipaatko luonnon rauhaa?

Bongarin aarreaitta

Yli 30 kilometriä retkeilyreittejä ja jopa 15 luontotornia kaikkien ulkoilijoiden iloksi – ilmaiseksi ja ympäri vuoden. Aika vaikuttavaa, vai mitä?

Bongarin aarreaitta

Lasten kanssa lomalle

Perheiden paratiisi

Aikuiselle elämys ja lapsille seikkailu – rantaa riittää eikä luovuudella ole rajoja.  Kuusi kilometriä pehmeää hiekkaa ja merta silmänkantamattomiin. Yyteri -ympäri vuoden.

Yyteri

Tekemistä yllin kyllin

Aktiivinen Yyteri

Aktivoidu Yyterin lukuisten palveluiden parissa tai hikoile itsesi sfääreihin. Tarjoamme ulkona liikkuvalle peuhukkaat puitteet ja pauhut. Lääniä löytyy palautumiseenkin.

Fatbike-pyöräily
Surffaaja
Itämeressä uimista kehotetaan välttämään, jos iho on rikki, tai siinä on haavaumia. Uimista kannattaa välttää myös, jos kehon vastustuskyky on alentunut sairauden tai pitkäaikaisen lääkityksen vuoksi. Suositukset koskevat koko Itämeren aluetta. Porissa tai Eurajoella ei ole toistaiseksi tiedossa sairastuneita henkilöitä.
Yyterin kartta
Konkreettiset toimet Yyterin matkailukokonaisuuden kehittämiseksi ovat edenneet toteuttamisvaiheeseen. Parhaillaan kunnostetaan infraa, rantaa ehostetaan kävijöitä paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi ja aluetta konseptoidaan uudelleen markkinointia varten. Laiturin rakentamisesta toivotaan päätöstä kevään aikana.
Subscribe to feed