Yyteri

Kaipaatko luonnon rauhaa?

Bongarin aarreaitta

Yli 30 kilometriä retkeilyreittejä ja jopa 15 luontotornia kaikkien ulkoilijoiden iloksi – ilmaiseksi ja ympäri vuoden. Aika vaikuttavaa, vai mitä?

Retket ja opastukset

Lasten kanssa lomalle

Perheiden paratiisi

Aikuiselle elämys ja lapsille seikkailu – rantaa riittää eikä luovuudella ole rajoja. Kuusi kilometriä pehmeää hiekkaa ja merta silmänkantamattomiin.

Yyteri

Tekemistä yllin kyllin

Aktiivinen Yyteri

Aktivoidu Yyterin lukuisten palveluiden parissa tai hikoile itsesi sfääreihin. Tarjoamme ulkona liikkuvalle peuhukkaat puitteet ja pauhut. Lääniä löytyy palautumiseenkin.

Liikkuvalle löytyy tekemistä Yyteristä
Yyterin rantavehniä / kuva Antti Mäkelä
Yyterin sesonki alkaa virallisesti 15. kesäkuuta. Lomailijoille luvassa on kauden alkuun mennessä iloisia yllätyksiä, kun ranta saa ehostusta. Rantaa muun muassa tasataan kuoppien varalta, ja paikalle tulee uusia pukukoppeja, wc- ja suihkutiloja sekä lasten leikkipaikka. Myös vanhat opastaulut uusitaan.
Yyterin kartta
Konkreettiset toimet Yyterin matkailukokonaisuuden kehittämiseksi ovat edenneet toteuttamisvaiheeseen. Parhaillaan kunnostetaan infraa, rantaa ehostetaan kävijöitä paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi ja aluetta konseptoidaan uudelleen markkinointia varten. Laiturin rakentamisesta toivotaan päätöstä kevään aikana.
Subscribe to feed