Kävelykierrokset

LÄHDE KÄVELEMÄÄN! Porissa järjestetään monia erilaisia, mielenkiintoisia kävelykierroksia. Kesäaikaan Poriin voi tutustua kävellen Visit Porin järjestämillä kävelykierroksilla. Satakunnan Museo järjestää mielenkiintoisia teemakierroksia, joissa ammattioppaat kertovat kaupungin historiasta. Noormarkun ruukkialueen kierrokset tutustuttavat kuulijansa Noormarkun ja A.Ahlströmin eri aikakausien tapahtumiin ja henkilöhistorioihin. Kierroksia järjestetään tiettyinä aikoina sekä tilauksesta.

Kävelykierros on mainio tapa kokea esiteltävä kohde, kaupunki, ruukkialue, henkilöt.... Kävellen kaupunki, kaupunginosa, kohde tai alue avautuvat ihan eri tavoin kuin bussin ikkunasta katsoen.

Kierroksen aikana matkailuopas kertoo paljon mielenkiintoisia asioita kaupungin, kaupunginosan, luonnon tai kohteen historiasta ja nykypäivästä. Kävelykierros on myös hyvä tapa tavata ja tutustua ihmisiin ja nähdä sellaisia paikkoja, mitä ei muuten ehkä näkisi.

Kierrosten jälkeen voi vielä jutella oppaan kanssa, jolta saa hyviä vinkkeä ja neuvoja vaikkapa nähtävyyksien ja ruokailupaikkojen suhteen.

Liput kierroksille saat verkkokaupastamme.