Yyterin Näkötorni

Yyterin Näkötorni on 60 m korkeudessa sijaitseva tilausravintola ja kesäkahvila, joka on avoinna joka päivä klo 12-18.

Yyterin Näkötorni soveltuu erinomaisesti niin kokousten, koulutusten, asiakastilaisuuksien kuin juhlienkin viettoon. Näkötornin suosittuja ohjelmanumeroita ovat seinäkiipeily sekä köysilaskeutuminen tornin huipulta. Valitsetpa kumman tahansa, niin luvassa on turvallisia ja ikimuistoisia elämyksiä.

  • Meri, luonto ja paikallisuus näkyvät myös tilausravintolamme menussa. Keittiömme on erikoistunut maistuviin liha-, kala- ja riistaruokiin, jotka valmistetaan keittiömestarimme johdolla aina tuoreista ja mahdollisimman pitkälti paikallisista raaka-aineista. Toteutamme tilaisuuksia myös asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme omissa tiloissa. Lisäksi tutuksi ovat tulleet lukuisat eri juhlatilat sekä –talot ympäri Satakuntaa. Esimerkkeinä Leineperin Kankipaja, Juhlatila Mekani, Venton Vintti jne.

    Onnistuneiden tapahtumien toteuttaminen on monien tekijöiden summa ja vaatii saumatonta yhteistyötä palveluketjun eri osa-alueilta. Olemme valmiit haastamaan itsemme jokaisessa yrityksemme järjestämässä tilaisuudessa.

  • Ohjelmamestarit yrityksen kotikenttänä toimii Yyterin alue. Ympäröivä luonto ja ainutlaatuiset dyynimaisemat mahdollistavat upean pelikentän luontoliikunnan ja elämyspalveluiden toteuttamiseen.

    Kesäkauden ulkopuolella torni palvelee tilausravintolana.