Yyteri Utsiktstorn/Ohjelmamestarit

Yyteris Utsiktstorn är ett sommarcafé (öppet från 8.6. dagligen 12-18) och beställningsrestaurang som ligger på 60 meters höjd.

Yyteris Utsiktstorn är väl lämpat för att hålla möten, utbildningar, kundtillfällen och fester. Populära programnummer vid Utsiktstornet är väggklättring och repnedstigning från tornets topp. Oberoende av vad du väljer får du säkra och minnesvärda upplevelser.

  • Hav, natur och lokalt ursprung är synligt också i menyn i vår beställningsrestaurang. Vårt kök har specialiserat sig på välsmakande kött-, fisk- och vilträtter som förbereds under vår köksmästares ledning med ingredienser som alltid är färska och, i den utsträckning det är möjligt, lokala. Vi utför evenemang också i våra kunders och samarbetspartners egna lokaler. Dessutom har ett flertal olika festlokaler och -hus runt om Satakunta blivit bekanta. Till exempel Leineperin Kankipaja, Juhlatila Mekani, Venton Vintti osv.

    Att förverkliga ett framgångsrikt evenemang är en summa av många faktorer och kräver sömlöst samarbete mellan servicekedjans olika delområden. Vi är redo att utmana oss själva vid varje evenemang som vårt företag ordnar.

  • Hemmaplanen för företaget Ohjelmamestarit är området Yyteri. Naturen och den unika dynomgivningen möjliggör en fantastisk spelplan för att förverkliga upplevelsetjänster och motion i naturen.

    Utanför sommarsäsongen betjänar tornet som en beställningsrestaurang.