Yyteri Resort & Camping

Yyteri Resort & Camping on ympärivuotinen leirintäalue Yyterissä, suoraan hiekkarantojen ja upeiden luontoreittien välittömässä läheisyydessä. Porin kaupungin keskustaan on matkaa n. 20 kilometriä. 

Alueeltamme löytyy yhteensä 75 mökkiä, joista 30 on ympärivuotisessa käytössä. Kesäkaudella (toukokuusta syyskuun loppuun) varattavissa on myös 40 leirintämökkiä ja 5 hirsimökkiä. Sähköistettyjä matkailuajoneuvopaikkoja alueeltamme löytyy noin 150. Telttapaikkoja alueeltamme löytyy myös satoja. Leiriytyjiä ja leirintämökkeilijöitä palvelevat alueellamme useat huoltorakennukset, joista löytyvät suihku- ja wc-tilat, keittiötilat ja pyykkitupa. 

  • Meiltä löydät aktiviteetit vuokravälinepisteeltä koko perheelle; minigolfista saunomiseen ja polkuautoista sähköskoottereihin sekä monia muita! Jos aktiviteetit ja rannalla rentoutuminen väsyttivät sinut, voit ostaa meiltä myös matka- sekä korttipelejä! Talviaikaan, lumitilanteen salliessa Yyteristä löytyvät upeat pulkkamäet ja hiihtoladut koko perheen ulkoiluun. 

  • Kesäaikaan ravintola Ulapasta saat maukkaat ruoka-annokset pieneen ja isompaankin nälkään. Meillä on myös aito pizzauuni! Aurinkoisella terassilla voit nauttia kesään kuuluvista kylmistä juomista ja jäätelöistä. Kesäaikaan tarjolla myös aamiaista. 

  • Kesäkaupastamme löydät naposteltavat, virvokkeet sekä elin- ja perustarvikkeet mökkeilyyn ja leiriytymiseen! Kesäkauppa on kesäisin auki vastaanoton aukioloaikoina. 

  • Alueellamme sijaitsevan Ruutujärven rannassa lämpiävät tilaussaunamme. Saunatila Ankkuri on varattavissa myös yksityiskäyttöön kaikkina vuodenaikoina; perhevuorona 50 min kerrallaan tai illanistujaisiin takkahuoneen kera useammaksi tunniksi!