Yyteri Resort & Camping

Ympärivuotisesti leiriytymistä & mökkeilyä Yyterissä! Alueeltamme löytyy myös kesäravintola Ulappa.

Yyteri Resort & Camping on ympärivuotinen leirintäalue Yyterissä, aivan hiekkarantojen ja upeiden luontoreittien välittömässä läheisyydessä. Porin kaupungin keskustaan on matkaa n. 20 kilometriä.

Alueeltamme löytyy yhteensä 75 mökkiä, joista 30 on ympärivuotisessa käytössä. Kesäkaudella (toukokuusta syyskuun loppuun) varattavissa on myös 40 leirintämökkiä ja 5 hirsimökkiä. Sähköistettyjä matkailuajoneuvopaikkoja alueeltamme löytyy noin 150. Telttapaikkoja alueeltamme löytyy myös satoja. Leiriytyjiä ja leirintämökkeilijöitä palvelevat alueellamme useat huoltorakennukset, joista löytyvät suihku- ja wc-tilat, keittiötilat ja pyykkitupa.

  • Meiltä löydät aktiviteetit koko perheelle; minigolfista saunomiseen ja polkuautoista SUP-lautoihin! Talviaikaan, lumitilanteen salliessa Yyteristä löytyvät upeat pulkkamäet ja hiihtoladut koko perheen ulkoiluun.

  • Kesäaikaan ravintola Ulapasta saat maukkaat ruoka-annokset pieneen ja isompaankin nälkään. Meillä on myös aito pizzauuni! Aurinkoisella terassilla voit nauttia kesään kuuluvista kylmistä juomista ja jäätelöistä. Kesäaikaan tarjolla myös aamiaista.

  • Alueellamme sijaitsevan Ruutujärven rannassa lämpiävät tilaussaunamme. Saunatila Ankkuri on varattavissa myös yksityiskäyttöön kaikkina vuodenaikoina; perhevuorona 50 min kerrallaan tai illanistujaisiin takkahuoneen kera useammaksi tunniksi!

    Tilaussaunassa & takkahuoneessamme voi järjestää myös rennommat palaverit ja leppoisat juhlatilaisuudet. Saunatila soveltuu hyvin esimerkiksi yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivän viettoon tai koulutustilaisuuteen. Kesäaikaan takkahuoneen varauksen yhteydessä käytössä on myös iso terassi kaasugrilleineen. Lisäksi erikseen varattavissa on palju. Tilaussauna ja takkahuone sopivat max 12 hengen ryhmille. Kysy tarjousta saunatilasta!

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite: Yyterinsantojentie 1
  • Postiosoite: 28840 Pori