Yyteri Resort & Camping

Åretruntcamping & -stugboende i Yyteri! I vårt område finns också sommarrestaurangen Ulappa.

Yyteri Resort & Camping är ett åretruntcampingområde i Yyteri med sandstränder och strålande naturrutter i den omedelbara närheten. Avståndet till Björneborg stads centrum är cirka 20 kilometer.

Inom vårt område finns sammanlagt 75 stugor, varav 30 används året runt. Under sommarsäsongen (maj till slutet av september) kan man också boka 40 campingstugor och 5 timmerstugor. Inom vårt område finns cirka 150 elektrifierade platser för campingfordon. Det finns också hundratals tältplatser. Campare och campingstugboende betjänas av flera underhållsbyggnader inom området, inklusive dusch- och toalettutrymmen, köksutrymmen och en tvättstuga.

  • Hos oss hittar du aktiviteter för hela familjen – från minigolf till bastubad och från trampbilar till SUP-brädor! Vintertid, om snösituationen tillåter det, hittar man fantastiska pulkabackar och skidspår för hela familjens motion i Yyteri.

  • Sommartid får du smakliga matportioner för liten och stor hunger på restaurang Ulappa. Vi har också en äkta pizzaugn! På den soliga terrassen kan du njuta av kalla drycker och glass som hör till sommaren. Sommartid erbjuds också frukost.

  • På Ruutujärvi strand, som ligger inom vårt område, värms våra beställningsbastur upp. Bastuutrymmet Ankkuri kan bokas också för privatbruk under alla årstider – som familjetur 50 min per gång eller flera timmar för sammankomster i gillestugan!

    I beställningsbastun och vår gillesstuga kan man också ordna mer avslappnade möten och lugna festtillfällen. Bastuutrymmet är till exempel lämpligt för att fira ett företag eller förenings utfärdsdag eller utbildningstillfällen. Sommartid finns också en stor terrass med gasgrillar för användning i samband med en bokning av gillesstugan. Dessutom kan man separat boka en balja. Beställningsbastun och gillesstugan är lämpliga för grupper på maximalt 12 personer. Begär en offert på bastuutrymmet!