Yyteri Beach Lomakeskus

Lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Auki vuoden jokaisena päivänä.

Yyteri Beach Lomakeskus on aurinkoa, hiekkaa ja merta – ainutlaatuinen lomakeskus keskellä Yyterin idyllistä dyynimaisemaa. Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä, kaikkina vuodenaikoina. Meiltä löydät huvila-majoitusta yksin matkailijasta aina isommalle perheelle.

Huvilat

1. Havulinna+ 8 hlö – Edustustason pyöröhirsihuvila, jossa on tilaa isommallekin väelle. Tämän päivän korkeatkin vaatimukset täyttävä varustus ja kalustus. Mainiot tilat vaikkapa kahdellekin lapsiperheelle.
2. Keisaripankki 6-7 hlöä – Upea moderni hirsimökki, joka on suunniteltu hemmotteluun! Mökin suurista ikkunoista avautuu lumoava dyynimaisema. Pesuhuoneesta pääsee suoraan valtavalle, kalustetulle länsiterassille, johon on upotettu kylpytynnyri. Viihtyisä sisustus sohvaryhmineen.
3. Havulinna 6 hlö – Perinteinen ja viihtyisä pyöröhirsimökki. Erittäin toimiva pohjaratkaisu, jossa on painotettu erityisesti keittiötasojen ja kaappien riittävyyttä. Tilava, yli 30 neliön makuuparvi on lasten suosittu leikkipaikka. Suuri kalustettu terassi.
4. Hiekkalinna 4-6 hlö – Kodikas, toimiva lamellihirsimökki, jossa iso terassi.
Lyhyt matka rantaan ja aktiviteetteihin.