Virkistyshotelli Yyteri

Tervetuloa Pohjolan upeimmalle hiekkarannalle!

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, tasokasta kokouspaikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi, virkistyshotellista löydät kaiken mitä haet ja paljon enemmän. Monipuoliset palvelumme ja ympäröivä sykähdyttävän kaunis luonto saavat sinut rakastumaan Yyteriin.

Palvelut

 • Hotellissa voit nauttia kahvin tai virvokkeen vastaanoton yhteydessä olevassa aulabaarissa tai maittavan aamiaisen ja lounaan Meriravintolassa merinäköalalla. Bistro Yvonne hotellin 6. kerroksessa tarjoaa modernin eurooppalaisen tunnelman huikaisevalla näköalalla. Kesäisin Rantaravintola Helmen aurinkoisella terassilla voit nauttia viilentävistä virvokkeista tai maukkaasta purtavasta ihan rannalla.

  Virkistyshotelli Yyteri, Meriravintola
  Virkistyshotelli Yyterin Meriravintola
 • Tarjoamme käyttöösi ajanmukaiset ja viihtyisät kokoustilat sekä monipuoliset kokousvälineet. Joustava palvelumme takaa kokouksesi onnistumisen, osallistui siihen sitten 10 tai 600 henkeä.

  Kokoustilat

  Virkistyshotelli Yyterin ajanmukaisista ja viihtyisistä kokoustiloista aukeaa upeat maisemat merelle tai luontoon. Kaikki tilat sijaitsevat saman katon alla, joten liikkuminen on sujuvaa ja vaivatonta. Langaton internetyhteys on koko hotellissa maksuttomasti käytössä ja joustava palvelumme takaa tilaisuutenne onnistumisen. Yhdeksän kokoustilaa, joista suurimpaan, Ravintolasalin, Merisalin ja Meripoukaman yhdistelmään sopii jopa 600 kokousvierasta. Isot aulatilat toimivat mukavina kahvi- ja taukotiloina sekä tarvittaessa näyttelytiloina.

  Osanottajamäärät

  Merisali + Meripoukama 300-350
  Merisali 50-180
  Merivalkama 32-130
  Meripoukama 20-80
  Merisavu 16-20
  Meritiainen 12
  Merihaukka 10
  Meritiira 30-50
  Yökerho 100
  Ravintolasali 280
  Ravintolasali + Merisali + Meripoukama 600

  Virkistyshotelli Yyteri, kokoustila
  Virkistyshotelli Yyterin yksi kokoustiloista.
Virkistyshotelli Yyteri sauna näköalalla

7. kerroksen saunasta on upeat näkymät.

Yhteystiedot

 • Käyntiosoite: Sipintie 1
 • Postiosoite: 28840 Pori