Virkistyshotelli Yyteri

Välkommen till Nordens mest fantastiska sandstrand!

Virkistyshotelli Yyteri ligger mitt i ett unikt nationallandskap – i kärnan av Björneborgs Ytterö. Oavsett om du letar efter en semesterdestination för din familj, en högklassig mötesplats eller fantastiska förutsättningar för din fest hittar du allt du behöver och mer i Virkistyshotelli. Våra mångsidiga tjänster och den omgivande, gripande vackra naturen gör att du förälskar dig i Yyteri.

Tjänster

 • I hotellet kan du njuta av kaffe eller förfriskningar i receptionsbaren som ligger intill mottagningen eller en smaklig frukost och lunch i restaurangen Meriravintola med havsutsikt. Bistro Yvonne på hotellets sjätte våning erbjuder en modern europeisk atmosfär med en strålande utsikt. På sommaren kan du avnjuta läskande förfriskningar eller smakliga tilltugg intill stranden på Strandrestaurang Helmis soliga terrass.

 • Vi erbjuder moderna och trivsamma möteslokaler med mångsidig mötesutrustning för din användning. Vår flexibla service garanterar att ditt möte lyckas, oberoende om 10 eller 600 personer deltar.

  Möteslokaler

  Virkistyshotelli Yyteris moderna och trivsamma möteslokaler har fantastisk utsikt mot havet eller naturen. Det är smidigt och problemfritt att röra sig eftersom alla lokaler ligger under samma tak. I hela hotellet finns trådlös internetuppkoppling för avgiftsfri användning och vår flexibla service garanterar att ert evenemang blir framgångsrikt. Nio möteslokaler varav den största – en kombination av Ravintolasali, Merisali och Meripoukama – rymmer upp till 600 mötesgäster. Stora entréutrymmen fungerar som trevliga kaffe- och pausutrymmen och vid behov som utställningsutrymmen.

  Deltagarantal

  Merisali + Meripoukama 300–350
  Merisali 50–180
  Merivalkama 32–130
  Meripoukama 20–80
  Merisavu 16–20
  Meritiainen 12
  Merihaukka 10
  Meritiira 30–50
  Yökerho 100
  Ravintolasali 280
  Ravintolasali + Merisali + Meripoukama 600

Contact information

 • Visiting address: Sipintie 1
 • Post address: 28840 Pori