Scandic Pori

Scandic Pori sijaitsee loistavalla paikalla ja on myös paikallisten ihmisten suosima tapaamispaikka.

Scandic Pori on vastuullisen matkailijan valinta, hotelli on Joutsenmerkitty ja hotellilla on Sustainable Finland sertifikaatti.

Scandic Pori –hotelli sijaitsee Porin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä keskeisimpiä nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Skandinaavisesti sisustetuissa huoneissa on huonekohtainen jäähdytys ja ilmastointi. Hotellissa on mukava tunnelma, lämminhenkinen ravintola ja 7 joustavaa, hyvin varusteltua kokoustilaa.

Reippailuetäisyydeltä löytyy niin Kirjurinluodon konserttipuisto kuin lasten suosima Pelle Hermanni –puistokin. Lähes kulman takana on elokuvateatteri. Enersense Areenalle, maauimalaan ja Urheilustadionin liikuntakeskittymään ei ole myöskään pitkä matka, matkan voi taittaa vaikka hotellista lainattavalla polkupyörällä. Saman kadun varrelta löytyy uimahalli ja Yyterin kuuluisa hiekkaranta on alle 20 km päässä hotellista. Hyvät pysäköintimahdollisuudet ulkona ja autotallin suojassa. Hotellissa on myös ilmainen Wi-Fi.

Yöpyessäsi Scandic Pori -hotellissa, voit kuntoilla hotellin kuntohuoneessa ja rentoutua saunaosastolla. Kokoustilamme ovat 8-100 henkilölle helposti muunneltavissa ja suurin osa esteettömiä: vain kaksi kokoustilaa on toisessa kerroksessa ja viisi tilaa löytyy katutasosta. Kaikissa tiloissamme on moderni tekniikka ja langaton internetyhteys. Asukkaille on neljä polkupyörää lainattavissa veloituksetta keväästä syksyyn. Aulassa toimii pieni shop 24h, josta voi ostaa pientä evästä, juotavaa, makeisia, lukemista ja hygieniatuotteita.

 • Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään kokouksen suunnittelussa ja järjestelyissä. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!

  Kokoustilat:

  Luoto
  Diplomaattipöytä 8 henkilöä

  Tyrni
  Diplomaattipöytä 12 henkilöä

  Metso
  U-pöytä 12 henkilöä
  Luokkamuoto 16 henkilöä
  Diplomaattipöytä 14 henkilöä
  Teatteri 20 henkilöä

  Lokki
  U-pöytä 16 henkilöä
  Luokkamuoto 20 henkilöä
  Teatteri 30 henkilöä

  Karhu 1
  U-pöytä 20 henkilöä
  Luokkamuoto 25 henkilöä
  Teatteri 40 henkilöä

  Karhu 2
  U-pöytä 25 henkilöä
  Luokkamuoto 40 henkilöä
  Teatteri 50 henkilöä

  Karhu 1+2
  U-pöytä 40 henkilöä
  Luokkamuoto 60 henkilöä
  Teatterimuoto 100 henkilöä

  Jatsi
  Luokkamuoto 48 henkilöä
  Teatteri 70 henkilöä
  Cabaret 48 henkilöä