Scandic Pori

Scandic Pori ligger på en fantastisk plats och är också en populär mötesplats för lokalbefolkningen.

Scandic Pori är valet för en ansvarsfull resenär – hotellet har Miljömärket Svanen och certifikatet Sustainable Finland.

Hotellet Scandic Pori ligger i Björneborgs centrum med goda förbindelser och nära centrala sevärdheter och shoppingmöjligheter. I de skandinaviskt inredda rummen finns individuell kylning och luftkonditionering i varje rum. Hotellet har en trevlig atmosfär, en välkomnande restaurang och sju flexibla, välutrustade möteslokaler.

På fotvandringsavstånd finns både Kirjurinluotos konsertpark och Pelle Hermanni-parken som är populär bland barnen. Det finns en biograf nästan bakom hörnet. Det är inte heller långt till West Arena, ett friluftsbad eller Sportstadions idrottskoncentration – resan kan göras exempelvis på en cykel lånad från hotellet. Längs samma gata finns ett badhus och Yyteris berömda sandstrand ligger mindre än 20 km från hotellet. Det finns goda parkeringsmöjligheter ute och i ett skyddat garage. Hotellet har också gratis Wi-Fi.

När du övernattar i hotellet Scandic Pori kan du motionera i hotellets motionsrum och slappna av i bastuavdelningen. Våra möteslokaler kan lätt göras om för 8–100 personer och är till största delen tillgängliga – endast två möteslokaler ligger på andra våningen och fem lokaler ligger på gatunivå. Det finns modern teknik och en trådlös internetuppkoppling i alla våra utrymmen. Från vår till höst finns det fyra cyklar som boende kan låna avgiftsfritt. I receptionen finns en liten shop 24h där man kan köpa matsäck, dryck, sötsaker, något att läsa och hygienprodukter.

 • Vår kunniga personal hjälper gärna till att planera och arrangera möten. Ta kontakt så planerar vi tillsammans en helhet som passar just er!

  Möteslokaler:

  Luoto
  Diplomatbord 8 personer

  Tyrni
  Diplomatbord 12 personer

  Metso
  U-bord 12 personer
  Klassform 16 personer
  Diplomatbord 14 personer
  Teater 20 personer

  Lokki
  U-bord 16 personer
  Klassrum 20 personer
  Teater 30 personer

  Karhu 1
  U-bord 20 personer
  Klassrum 25 personer
  Teater 40 personer

  Karhu 2
  U-bord 25 personer
  Klassrum 40 personer
  Teater 50 personer

  Karhu 1+2
  U-bord 40 personer
  Klassrum 60 personer
  Teater 100 personer

  Jatsi
  Klassrum 48 personer
  Teater 70 personer
  Cabaret 48 personer