Ravintola BarPurje

BarPurje sijaitsee upeiden merellisten maisemien äärellä, noin 20 kilometrin päässä Porin keskustasta. Ravintolasta löytyy á la carte -listan lisäksi huikopalaa ja juomaa, ja saapuminen herkkujen äärelle onnistuu niin maa- kuin meriteitse.

Luvian saaristossa sijaitsevassa BarPurjeessa mieli lepää hyvän ruoan ja maisemien äärellä. Näköalaravintola tarjoaa maistuvaa á la carte -ruokaa, joka pitää sisällään muun muassa lähituotannon antimia: kalaa ja äyriäisiä. Rennompaan menoon löydät listalta myös burgerit ja kesän kuumat pikkusuolaiset. Kahvio tarjoilee herkulliset itse tehdyt leivonnaiset ja jäätelöä.

Ravintolan sisätilan suurista ikkunoista ja suurelta kesäterassilta on upeat näkymät suoraan merelle. Sisältä löytyy tilat 80–100 hengelle ja terassialueelta runsaasti istumapaikkoja. Aivan vieressä on Laitakarin satama, johon voi saapua helposti omalla veneellä. Asfaltoituja teitä pitkin pääsee köröttelemään mukavasti pyörällä tai moottoriajoneuvoilla, aivan perille saakka. BarPurjeessa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, ja tiloja voi vuokrata myös kokous- ja juhlakäyttöön. Myös lemmikit toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite: Laitakarintie 322
  • Postiosoite: 29100 Luvia