Promenadisali

676 henkilöä

Kohtaamispaikka, viihtymisen ja monien elämysten keidas, suositun kävelykadun varrella aivan Porin keskustassa!

Akustiikaltaan kiitelty Promenadisali sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Moderni sekä korkeatasoinen kulttuurin ja tapahtumien näyttämö tarjoaa toimivat ja tarkoituksenmukaiset tilat mitä erilaisimpiin tilaisuuksiin. Promenadikeskus on ihmisten kohtaamispaikka, viihtymisen ja monenlaisten elämysten keidas suositun kävelykadun varrella aivan Porin keskustassa. Promenadisali muotoutuu moneen tilaisuuteen!

Konserttien ohella Promenadisalissa järjestetään messuja, kokouksia sekä seminaareja. Nykyaikainen tekniikka, kattava palvelutarjonta ja viihtyisä miljöö tarjoavat yrityksille ja yhteisöille upeat puitteet monenlaisten tilaisuuksien järjestämiselle erikokoisille ryhmille.

Suurta tai pientä – valitse itse!
676 katsojalle mitoitettu monitoimisali sopii sekä musiikki- että kokouskäyttöön. Promenadikeskuksessa on lisäksi viisi eri kokoista elokuvasalia yhteensä 650 katsojalle. Viihtyisää aulatilaa on mahdollisuus hyödyntää esimerkiksi cocktail-tilaisuuksiin konserttien ja muiden tapahtumien yhteydessä.

Kulkuyhteydet ja pysäköinti
Promenadisali sijaitsee Porin keskustassa Sokosta vastapäätä, kävelykadun varrella.
Promenadikeskuksella ei ole omaa pysäköintitilaa, mutta lähistöllä on paljon maksullista paikoitustilaa. Lähin maksullinen parkkipaikka löytyy kauppakeskus Teljäntorilta, Promenadi-keskusta vastapäätä.

Ravintolapalvelut
Promenadikeskuksen ravintolat ovat tilaisuutesi käytössä. Lisäksi saatavilla on tasokas, A-oikeuksin toimiva catering-palvelu.

Muut palvelut
Induktiosilmukkapaikat konserttisalissa
takaparvella oikealla rivit 9 -10
paikat nro: 229-238 ja 249-258

Etäisyydet
• Linja-autoasema 1 km
• Rautatieasema 1 km
• Lentokenttä 2 km

676 istumapaikkaa
6 pyörätuolipaikkaa