Promenadisalen

En mötesplats och oas för trivsel och många erfarenheter längs en populär gågata i Björneborgs centrum!


Promenadisalen, som är berömd för sin akustik, ligger mitt i stadens centrum. Den moderna och högklassiga scenen för kultur och händelser erbjuder fungerande och ändamålsenliga utrymmen för många olika evenemang. Promenadikeskus är en mötesplats och oas för trivsel och mång slags erfarenheter längs en populär gågata i Björneborgs centrum. Promenadisalen kan formas för många evenemang!

Förutom konserter arrangeras mässor, möten och seminarier i Promenadisalen. Modern teknik, ett omfattande tjänsteutbud och en trivsam miljö erbjuder företag och publik fantastiska ramar att ordna evenemang för grupper i olika storlekar.
 

Stort eller litet – välj själv!

Den multifunktionella salen som är dimensionerad för 676 personer är lämplig för både musik- och mötesbruk. I Promenadikeskus finns dessutom fem filmsalar i olika storlekar för sammanlagt 650 besökare. Det är möjligt att utnyttja det trivsamma entréområdet, till exempel för cocktailevenemang i samband med konserter och andra händelser.

Förbindelser och parkering

Promenadisalen ligger i Björneborgs centrum mittemot Sokos, längs gågatan.
Promenadikeskus har inget eget parkeringsområde men i närheten finns gott om avgiftsbelagt parkeringsutrymme. Den närmaste avgiftsbelagda parkeringsplatsen finns i köpcentrum Teljäntori, mittemot Promenadikeskus.

Restaurangtjänster

Restaurangerna i Promenadikeskus finns redo under ditt evenemang. Dessutom finns en förstklassig cateringtjänst med A-rättigheter tillgänglig.

Övriga tjänster

Platser med teleslinga i konsertsalen
den bakre balkongen till höger, raderna 9–10
platserna numrerade: 229–238 och 249–258

Avstånd

• Busstation 1 km
• Järnvägsstation 1 km
• Flygplats 2 km

676 sittplatser
6 rullstolsplatser