Porin A-Kilta ry, Päihteetön leirintä

Tervetuloa vieraaksemme Porin A – killan Päihteettömään Jazz – leirintään. Porin A – kilta järjestää päihteettömän leirinnän piha- alueellaan  nyt 27. kerran. Leirintäalueemme sijaitsee kauniilla puistomaisella alueella aivan kaupungin keskustan kupeessa. Alueeltamme on noin 1 km Kirjurinluodon konserttialueelle.

Alue avautuu asuntoautoille ja – vaunuille tiistaina  11.7. klo 10 ja telttailijoille keskiviikkona 12.7. klo 8. Suljemme alueen sunnuntaina 16.7. klo 16.

Työntekijämme ovat suurelta osin Porin A – killan vapaaehtoisia. Leirinnän tuotot ohjataan kokonaisuudessaan Porin A – kilta ry:n toiminnan kehittämiseen.

Päihteettömyys leirinnässä tarkoittaa ehdotonta nollatoleranssia kaikkien päihteiden suhteen. Alueelle ei saa tuoda päihteitä, eikä alueelle pääse päihtyneenä. Järjestyksenvalvojamme ovat alueella ympäri vuorokauden valvomassa, että päihteettömyyttä noudatetaan.

 • Asuntoautot  ja -vaunut:

  50 euroa/yö (1-2 henkilöä) + 10 euroa yö/ lisähenkilö. Sähkö sisältyy hintaan.

  Autopaikoista peritään 50 euron varausmaksu, joka maksetaan etukäteen yhdistyksemme tilille ja hyvitetään loppusummasta saapumisen yhteydessä. Varaus astuu voimaan vasta, kun suoritus näkyy tilillämme.

  Teltat:

  12 euroa/henkilö/ yö. Yhden telttapaikan koko on 3 x 3 metriä. Suuremmista teltoista veloitamme 10 euron lisämaksun.

  Moottoripyörät: 10 euroa/yö

  Aamiainen: 10 euroa/henkilö

   HUOM!!  HUOM!!!   Vain käteismaksu!

 • Leirinnän vastaanotto sijaitsee  alueen päärakennuksessa ja palvelee majoittujia klo 8- 22. Samoissa tiloissa on myös pieni kahvio. Maksullinen aamiainen tarjoillaan kahviossa klo 8-12. Aamiaista ei tarvitse varata etukäteen. Päärakennuksessa on myös asiakaskäyttöön varattuja tietokoneita nettiyhteyksin. Päärakennuksesta löytyvät myös WC- ja suihkutilat, lisäksi alueella on 2 bajamajaa.  Pihan perällä sijaitseva puulämmitteinen sauna lämpiää joka aamu ilmaiseksi. Naisten vuoro klo 10-12 ja miesten vuoro klo 12-14. Muina aikoina saunan lämmitys on maksullinen. Maksulliset saunavaraukset tehdään receptioniin. Päärakennuksessa on  myös majoittujien käytössä jääkaappi, mikroaaltouuni sekä pyykkikone.

  Grillaaminen on sallittua vain grillauspaikalla. Omien kertakäyttögrillien käyttö on kielletty. Tupakointi on sallittu vain grillauspaikalla ja erikseen merkityillä paikoilla.

  HUOM!!! Henkilöautojen pysäköiminen alueelle ei ole tilanpuutteen vuoksi sallittua. Lähikaduilla on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

 • Otamme varaukset vastaan mieluiten sähköpostitse osoitteessa: paihteetonleirinta@gmail.com