Nakkilan Verstas

150 henkilöä

Verstas on ainutlaatuinen ja moneksi muuntautuva 300 m2 juhla- ja kokoustila, joka sijaitsee keskellä satakuntalaista vehreää maisemaa Nakkilan Hormiston kylän Pyssykankaantiellä, 25 km päässä Porin keskustasta.


Monipuolinen tapahtumakeskus Nakkilassa

Verstaalla voi järjestää syntymäpäiväjuhlia, kokouksia, häitä ja mitä erilaisimpia tapahtumia, joissa voi olla jopa 150 osallistujaa. Rouheat tiiliseinät luovat lämpimän tunnelman, isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa. Iso terassi tuo lisätilaa ja ilmavuutta tapahtumiin. Tyylikkäät kalusteet, WC-tilat ja patinoitu betonilattia ovat saaneet vieraat huokailemaan ihastuksesta. Esiintymislava on iso, tilan akustiikka on kunnossa ja käytössä on hyvä äänentoistojärjestelmä. Juhlatila on esteetön. Tilavuokraan sisältyy astiasto, joka koostuu tyylikkäistä Arabian ja Iittalan tuotteista. Rakennuksen edessä on iso, asfaltoitu piha, jolla on runsaasti parkkitilaa.

Verstaan takapihalle, lammen rannalle on valmistunut maanalainen savusauna ja takkatupa. Tässä saunassa nautitaan todella lempeistä löylyistä, parannetaan maailmaa ja hellitään sydäntä, mieltä ja ihoa! Pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Oleskelutila, terassi ja palju tarjoavat upeat puitteet. Saunan lauteille ja oleskelutilaan mahtuu kerrallaan 10 – 12 henkilöä. Takkatupa on viihtyisä oleskelutila, jossa on ruokapöytä, pieni keittiö ja wc.

Tilat & palvelut

 • Verstaan Sali on iso ja tunnelmallinen tila, joka muuntautuu vaatimusten mukaan myös pienempiä tilaisuuksia varten. Saliin mahtuu jopa 150 henkilöä. Rouheat tiiliseinät luovat lämpimän tunnelman, isoista ikkunoista tulvii luonnonvaloa, iso terassi ja piha tuovat ilmavuutta ja luovat mahdollisuuksia tilaisuuksien järjestämiseen asiakkaan toiveiden ja visioiden mukaisesti. Järjestämme Saliin kulloinkin tarvittavan kaluston ja toimivan tekniikan.

  Esimerkkejä tilaisuuksista:
  – Juhlat
  – Häät

 • Tuo kokouksesi, seminaarisi, workshoppisi tai edustustilaisuutesi Verstaalle! Osallistujat yllättyvät positiivisesti, kun päivää ei tarvitsekaan viettää tylsässä ja kolkossa kokoustilassa vaan rohkeasti rouheassa Verstaan Salissa tai Bäkkärillä, jonne järjestämme tarvittavan kalustuksen ja kokousvälineistön.

  Voit järjestää tilaisuuteesi tarjoilut itse tai me rakennamme sinulle sopivan kokouspaketin ja huolehdimme kaikesta. Verstaalla pöytään katetaan tyylikkäät Arabian ja Iittalan astiat, aterimet ja tarjoiluvadit. Ulkoterassilla piipahtaminen kesken kokouspäivän virkistää! Sinne voi kattaa kesäisin vaikkapa grillilounaan tai kalapöydän, johon kuuluvan loimulohen valmistamme sillä aikaa, kun te kokoustatte.

 • Verstaan takapihalle, lammen rannalle on valmistunut maanalainen savusauna ja takkatupa. Tässä saunassa nautitaan todella lempeistä löylyistä, parannetaan maailmaa ja hellitään sydäntä, mieltä ja ihoa! Pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Oleskelutila, terassi ja palju tarjoavat upeat puitteet. Saunan lauteille ja oleskelutilaan mahtuu kerrallaan 10 – 12 henkilöä. Takkatupa on viihtyisä oleskelutila, jossa on ruokapöytä, pieni keittiö ja wc. Sauna sijaitsee pienen lammen rannalla. Veteen on ihanan vilvoittavaa pulahtaa löylyjen välissä!

 • Meillä on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus tilaisuuksien järjestämisestä ja yrittäjänä toimimisesta: Marjo on työskennellyt 30 vuotta johdon assistenttina isoissa, kansainvälisissä yrityksissä ja 26 vuotta yrittäjänä ollut Harri keksii keinot kaikkeen ja tuntee hyvin paikalliset toimijat. Hoidamme luottamuksellisesti ja sopimuksen mukaan puolestasi kutsujen lähettämisen, otamme vastaan ilmoittautumiset, pidämme huolta viestien välittämisestä kutsutuille, vastaamme kysymyksiin ja raportoimme sinulle tilanteesta. Voimme myös organisoida kaikki tilaisuutesi käytännön järjestelyt.

 • Verstas vuokraa tilaisuuteesi astiaston, pöydät ja tuolit. Tuotteet vuokrattavissa huhtikuun alusta lähtien.

  Astiasto koostuu Arabian Mainio Sarastus -sarjan lautasista, kahvikupeista ja kulhoista, Iittalan Raami-sarjan laseista ja karahveista, Ultima Thule -sarjan laseista ja kulhoista, Kartio-kaatimista ja Artik-aterimista.

  Pöydät: koko 75 x 185 cm, pöytälevy tummanruskea, jalat mustat.
  Tuolit: Mustat taittotuolit, joissa musta teräsrunko. Mukava istuinosa ja selkänoja ovat kestävää muovia. Tuolin kokonaiskorkeus on 85 cm, istuimen korkeus 45 cm, syvyys 43 cm ja leveys 49 cm.

 • Tilaamme puolestasi linja-auto-, pikkubussi- tai limusiinikuljetukset Verstaalla pidettäviin tilaisuuksiin.
  Meiltä voit tilata kuljetuksen juhlaasi vuosimallin 1963 Chevrolet Impala ”2 door, hard top” -autolla. Pyydä tarjous!