Huikee – Seikkailupuisto

Huikee – Seikkailupuistossa pääset haastamaan itseäsi hauskoilla aktiviteeteilla!

Voit vaikkapa kokeilla seikkailupuiston uniikkia köysirataa tai Pumptrack-potkulautarataa. Lisäksi voit vuokrata fatbike-maastopyörän ja nauttia Yyterin upeista maisemista pyörän selästä käsin! 

 Seikkailupuisto Yyterissä 

Huikee – Seikkailupuisto sijaitsee Pohjois-Euroopan upeimman hiekkarannan eli Yyterin välittömässä läheisyydessä. Yyteri on uniikki 3 km pitkä hiekkaranta länsirannikolla. Seikkailupuisto on osana Yyteri Beach Lomakeskusta, josta löytyy korkeatasoisia huviloita majoitukseen, rantasaunoja sekä ravintola. 

Huikee – Seikkailupuistossa on kaikenikäisille suunnattuja aktiviteetteja. Köysirata on rakennettu puihin 1-13 metrin korkeuteen ja se on kokonaisuudessaan lähes 2 km pitkä. Radalla on 115 erilaista haastetta ja radalla kuljetaan kiiveten, liukuen taikka tasapainoillen puiden välillä erilaisia esteitä ylittäen: vauhdin huumaa siis riittää! Myös niille, joille riittää vähän pienempi annos jännitystä ja vauhtia on Seikkailupuistossa nyt tarjolla vaihtoehto, nimittäin uusi matalampi köysirata! Huikeesta löydät myös fatbike-maastopyörät, joilla Yyterin pehmeässä maastossa on helppo kulkea. Lisäksi perheen vauhdikkaimmat pääsevät haastamaan itseään Pumptrack-potkulautaradalla. 

 Tekemistä löytyy siis varmasti jokaiseen makuun: ei siis muuta kuin suunta kohti Huikee – Seikkailupuistoa sekä uusia seikkailuja! 

Avoinna ma-su klo 12-18.