Äventyrspark Huikee

I Huikee Äventyrspark kan du utmana dig själv med roliga aktiviteter!

Du kan till exempel prova äventyrsparkens unika repbana eller Pumptrack-sparkcykelbana. Dessutom kan du hyra en fatbike-terrängcykel och njuta av Yyteris fantastiska vyer från cykelsadeln! 

Äventyrspark i Yyteri 

Huikee Äventyrspark ligger i den omedelbara närheten av Nordeuropas mest fantastiska sandstrand, det vill säga Yyteri. Yyteri är en unik, nästan sex kilometer lång sandstrand på västkusten. Äventyrsparken är en del av Yyteri Beach Lomakeskus där man hittar högklassiga villor med inkvartering, strandbastur och en restaurang. 

I Huikee Äventyrspark finns aktiviteter som är utformade för personer i alla åldrar. Repbanan är byggd i träden på en höjd av 1–13 meter och är i sin helhet nästan två kilometer lång. Banan har 115 olika utmaningar och man rör sig på banan genom att klättra, glida eller balansera mellan träden när man tar sig över olika hinder – det finns alltså gott om farttjusning! I Äventyrsparken finns nu också ett alternativ för dem som får tillräckligt av en lite mindre dos av äventyr och fart – nämligen den nya lägre repbanan! I Huikee hittar du också fatbike-terrängcyklar, med vilka det är lätt att röra sig i Yyteris mjuka terräng. Dessutom kan familjens mest fartfyllda utmana sig själva på Pumptrack-sparkcykelbanan. 

Det finns alltså garanterat något att göra för alla smaker. Ta riktning mot Huikee Äventyrspark och nya äventyr!