Äventyrsparken Huikee klättrande, cykling och trampoliner

I Huikee Äventyrspark kan du utmana dig själv med roliga aktiviteter!

Du kan till exempel prova äventyrsparkens unika repbana eller Pumptrack-sparkcykelbana. Dessutom kan du hyra fatbikes och elektriska fatbike- terrängcyklar och njuta av Yyteris vackra landskap när du cyklar! Huikee – Trampolin Park på hotellets strand erbjuder säkert en kul dag med fullt av skrattande i en utomhustrampolinpark i Yyteri.

Äventyrspark i Yyteri 

Huikee Äventyrspark ligger i den omedelbara närheten av Nordeuropas mest fantastiska sandstrand, det vill säga Yyteri. Yyteri är en unik 3 kilometer lång sandstrand på västkusten. Äventyrsparken är en del av Yyteri Beach Lomakeskus där man hittar högklassiga villor med inkvartering, strandbastur och en restaurang. 

I Huikee Äventyrspark finns aktiviteter som är utformade för personer i alla åldrar. Repbanan är byggd i träden på en höjd av 1–13 meter och är i sin helhet nästan två kilometer lång. Banan har 115 olika utmaningar och man rör sig på banan genom att klättra, glida eller balansera mellan träden när man tar sig över olika hinder – det finns alltså gott om farttjusning! I Äventyrsparken finns nu också ett alternativ för dem som får tillräckligt av en lite mindre dos av äventyr och fart – nämligen den nya lägre repbanan! I Huikee hittar du också fatbike-terrängcyklar, med vilka det är lätt att röra sig i Yyteris mjuka terräng. Dessutom kan familjens mest fartfyllda utmana sig själva på Pumptrack-sparkcykelbanan. 

Fatbike eller paddelbräda

Från Huikee kan du också hyra fatbikes och elektriska fatbike- terrängcyklar som gör det lättare att röra sig runt Yyteris mjuka terräng. Eller om vattnet som element intresserar mer, är paddelbrädan ett kult sätt att pröva rörelse på vatten.

Huikee Trampolin Park

På stranden av hotellet Virkistyshotelli Yyteri ligger Huikee – Trampolin Parken som säkert underhåller små och större hoppare, då i parken finns det trampoliner som är riktade i synnerhet för barn under skolålder, megatrampoliner för hoppare på professionella nivån och den jättestora bungee-trampolin där du kan uppleva superhöga hopp och vilda volter säkert med midjeselar.

Trampolin Park är öppen från 10/6 2024 ons.–lör. kl. 12–17.

Alltså finns det någonting att göra för varje smak: rikta dig till Äventyrsparken Huikee och nya äventyr!

Äventyrsparken Huikee är öppen mån.–sön. kl. 12–18.