Hotelli & ravintola Amado

Amado on viihtyisä hotelli ja ravintola keskellä Poria.

Jo tullessasi aistit kodikkaan ilmapiirin ja näet miljöön, jollaisia tavallisesti tapaa vain etelässä. Amado on myös laadukas à la carte -ravintola. Sen tunnelma ja tuhannet tuoksut kruunaavat unohtumattomat makuelämykset. Ruokaravintolassamme on 100 asiakaspaikkaa A-oikeuksin. Arkisin ravintolasta saa myös maistuvaa lounasta.

 • Hotelli Amadon huoneet ovat tyylikkäitä ja viihtyisiä – niissä viihtyy mielellään pidempäänkin. Amadossa on 49 huonetta, 7 perhehuoneita. Kaikki huoneemme ovat savuttomia. Hotellihuoneissa on ilmainen WLAN -laajakaistayhteys. Myös lemmikin kanssa matkustavat ovat tervetulleita meille! Runsas aamiaisbuffet sisältyy huonehintaan.

  Amado, hotellihuone
  Amado, hotellihuone
 • Kauttamme on myös saatavilla täysin kalustettuja, saunallisia huoneistoja keskikaupungilla, joissa majoittuu jopa 7 henkeä. Kysy lisää!

 • Amadosta löytyvät luonnollisesti myös laadukkaat kokoustilat nykyaikaisin varustein. Räätälöidyt kokouspakettimme varmistavat, että tapaamisesi sujuvat mukavasti. Onnistunut kokous on mukava päättää Amadon viihtyisällä saunaosastolla nauttimalla kunnon löylyistä.

  H28-NEUVOTTELUHUONE
  Tilaa 6-8 henkilölle

  VALENCIA-KABINETTI
  Valencia toimii myös suosittuna juhla-/illalliskabinettina, jolloin tilavuokraa ei peritä. Tila on muokattavissa. Tilaa n. 20-24 henkilölle

  DIANA-KABINETTI
  Myös Diana toimii juhla-/illalliskabinettina, jolloin tilavuokraa ei peritä. Tilaa n. 12 henkilölle

  Kokoustilojen varustukseen kuuluu pyydettäessä myös:
  • fläppitaulu
  • videotykki

Pyydä tarjousta myös suuremmista tilaisuuksista – voitte varata esimerkiksi osan ravintolasta tai koko ravintolan yksityiskäyttöönne.

Yhteystiedot

 • Käyntiosoite: Keskusaukio 2
 • Postiosoite: 28130 Pori