Hotell & restaurang Amado

Amado är ett trivsamt hotell och en restaurang mitt i Björneborg.

Redan när du anländer känner du en hemtrevlig atmosfär och en miljö som vanligtvis bara upplever i Södern. Amado är också en högklassig à la carte-restaurang. Dess atmosfär och tusentals dofter kröner de oförglömliga smakupplevelserna. Vår restaurang har 100 sittplatser och A-rättigheter. På vardagarna får man också en smaklig lunch på restaurangen.

Hotell Amados rum är eleganta och mysiga – i dem trivs man gärna en längre stund. I Amado finns 49 rum, 7 familjerum. Alla våra rum är rökfria. I hotellrummen finns avgiftsfri trådlös bredbandsanslutning. Även gäster med husdjur är välkomna hos oss! En riklig frukostbuffé är inkluderad i rumspriset.

 • I innerstaden finns via oss också fullt möblerade lägenheter för upp till sju personer med tillgång till bastu tillgängliga. Fråga mer!

 • I Amado finns naturligtvis också högklassiga möteslokaler med modern utrustning. Våra skräddarsydda mötespaket säkerställer att ditt möte går smidigt. Det är trevligt att avsluta ett lyckat möte i Amados mysiga bastuavdelning och njuta av ett ordentligt bastubad.

  H28-MÖTESRUM
  Plats för 6–8 personer

  KABINETTET VALENCIA
  Valencia fungerar också som en populär fest-/middagslokal där man inte betalar hyra för utrymmet. Lokalen är anpassningsbar. Plats för cirka 20–24 personer

  KABINETTET DIANA
  Också Diana fungerar som en fest-/middagslokal där man inte betalar hyra för utrymmet. Plats för cirka 12 personer

  På begäran inkluderas i möteslokalernas utrustning:

  • blädderblock
  • videoprojektor

Begär en offert också för större evenemang – ni kan till exempel boka en del eller hela restaurangen för ert privata bruk.

Contact information

 • Visiting address: Keskusaukio 2
 • Post address: 28130 Pori