Hae

Suodata julkaisuajan mukaan
Haku " " palautti 448 tulosta
1.12.2023 Uutiset

Visit Pori muuttaa uusiin tiloihin – Porin yhteinen palvelupiste aukeaa 18. joulukuuta

Porinan ja Visit Porin nykyinen asiakaspalvelupiste osoitteessa Yrjönkatu 13 sulkee ovensa keskiviikkona 13. joulukuuta. Asiakaspalvelua saa jatkossa Porin yhteisestä palvelupisteestä, joka avaa ovensa virastotalon ensimmäisessä kerroksessa osoitteessa Yrjönkatu 6 maanantaina 18. joulukuuta. Visit Pori matkailuneuvontoineen ja brändituotemyynteineen muuttaa myös Leijonaan.
1.12.2023 Uutiset

Itsenäisyyspäivää juhlistetaan Porissa perinteisin menoin

Porin kaupunki järjestää totuttuun tapaan itsenäisyyspäivän juhlatilaisuudet. Muistohetki ja seppeltenlasku on Keski-Porin kirkon sankariristillä keskiviikkona 6. joulukuuta kello 11 ja pääjuhla Promenadisalissa kello 13. Keski-Porin lisäksi kaupungin seppeleet lasketaan kaikilla Porin seitsemällä sankarihautausmaalla.
30.11.2023 Uutiset

Gallen-Kallelankadun kuusikatu tarjoaa joulutunnelmaa ja lämmintä juotavaa

Jouluinen kuusikatu aukeaa tiistai-iltana 5. joulukuuta ja se on avoinna 6. tammikuuta asti. Asukkaat kutsutaan koristelemaan kuusia yhdessä ja nauttimaan ravintoloiden myyntipisteiden antimista.
29.11.2023 Artikkelit

Talvipuuhaa Yyterissä

Talvisessa Yyterissä riittää tekemistä! Vietä aktiivinen päivä pulkkaillen, hiihtäen tai retkeilyreiteillä seikkaillen.
28.11.2023 Artikkelit

Riemua, vauhtia ja hyvinvointia talviliikunnasta

Porin talvi ei ole pelkkää pakkasta ja lunta – se on kutsu seikkailuun jäällä ja hangilla. Tämä artikkeli johdattaa sinut talvisten aktiviteettien pariin, tarjoten ainutlaatuisia elämyksiä ja mahdollisuuksia nauttia talvesta Porissa. Syvenny artikkeliin ja löydä, miten voit ottaa kaiken irti aurinkoisista pakkaspäivistä.
23.11.2023 Uutiset

Jokikeskuksen toinen vaihe etenee hyvää vauhtia – täysin uudistunut Eteläranta valmistuu keväällä 2024

Jokikeskus-hankkeen toisen vaiheen rakennustyöt ovat edenneet syksyn kuluessa suunnitelmien mukaisesti ja muun muassa uhanalaisten törmäpääskyjen uudet pesälaatikot on asennettu marraskuussa paikoilleen. Etelärannan viimeistelytyöt jatkuvat vielä tulevana keväänä, jonka jälkeen alue aukeaa kaikkien kaupunkilaisten yhteiseen käyttöön. Myös Traficomin myöntämän reilun kahden miljoonan euron valtionavustuksen uudelleenbudjetointi ensi vuodelle on varmistunut. Jokikeskus-hankkeen määrärahasiirtoa käsitellään teknisen lautakunnan ensi viikon kokouksessa.
20.11.2023 Uutiset

Liisantorin tekojää avautuu – ensimmäiset ladut vähitellen hiihtokunnossa

Talviset liikuntamahdollisuudet lisääntyvät Porissa, kun Liisantorin tekojää valmistuu luistelijoille tiistaina 21. marraskuuta. Liisantorin kenttä on tänäkin talvena jaettu puoliksi mailattomiin sekä mailallisiin alueisiin. Lisäksi Porin metsän hiihtoladuista niin sanottu lammen lenkki on hiihtokunnossa tiistaista alkaen.
17.11.2023 Uutiset

Valot virittävät keskustan joulutunnelmaan

Porin keskusta puetaan jouluasuunsa pikkuhiljaa. Ensimmäiset valot viritetään viikonlopun joulunavausta varten, mutta valojen ja koristeiden määrää lisätään vielä sen jälkeenkin. Perinteinen raatihuoneen kuusi odottaa vielä ehdokkaita.
13.11.2023 Uutiset

Tekojäärata on avattu!

Tekojääradan jäädytys on edennyt sateisesta säästä huolimatta suunnitelmien mukaan ja ensimmäiset luistelijat ovat jo päässeet jäälle. Yleisöluisteluajat jatkuvat viime vuoden aikataulujen mukaisina maanantaista 13. marraskuuta lähtien.
3.11.2023 Uutiset

Peliviikolla sukelletaan pelien maailmaan

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti KAVIn koordinoimaa Peliviikkoa vietetään 6.–12. marraskuuta. Viikko huipentuu Porin Pelinpäivään 11. marraskuuta. Peliviikon tarkoituksena on tuoda tutuksi erilaisia pelaamisen tapoja ja tarjota mahdollisuus yhdessä pelaamiseen. Peliviikolla ohjelmaa on luvassa niin kirjastoissa kuin Promenadisalissakin.