Hae

Suodata julkaisuajan mukaan
Haku " " palautti 501 tulosta
30.5.2024 Artikkelit

Anna tapahtumien kuljettaa lomalle länsirannikolle

Porissa lomaillessa ei tarvitse tinkiä mistään: koet rantaloman, kaupunkiloman ja tapahtumakaupungin sykkeen kaikki kompaktisti yhdessä kohteessa. Olitpa musiikin ystävä, teatterin harrastaja tai etsit koko perheen aktiviteetteja, löydät varmasti mieluisaa tekemistä. Tule Poriin nauttimaan hetkistä, jotka tulet tuntemaan lämpiminä kesämuistoina seuraavaan suvituuleen saakka!
29.5.2024 Yleinen

Yyterin kesä

Yyteri kutsuu nauttimaan auringosta, merestä ja monipuolisista aktiviteeteista! Yyteristä löydät upean hiekkarannan, seikkailupuiston, surffausmahdollisuuksia sekä rentouttavia hetkiä luonnon helmassa. Olitpa liikkeellä perheen, ystävien tai rakkaasi kanssa, Yyterissä jokainen löytää oman kesäparatiisinsa. Tutustu Yyterin palveluihin ja suunnittele ikimuistoinen loma Suomen kauneimmalla rannalla!
29.5.2024 Artikkelit

Rannikon helmet, joita et halua missata

Täytä termarisi, ota mukava asento rallijakkarallasi, päästä etupenkin tiskijukka kasettien kimppuun ja pyydä matkatovereita avaamaan kamerasovelluksensa. Tästä lähtee helposti koko päivän kestävä leppoisa retki läpi rannikon helmien. Osaan näistä kohteista pääset tutustumaan myös opastetuilla kierroksilla. Katso lisää: shop.visitpori.fi
29.5.2024 Artikkelit

Aallon jäljillä ja ruukkien lumoissa

Näe ja koe Porin nähtävyyksiä sekä arkkitehtuuria. Ihastu Ahlströmin ruukkialueen upeaan kokonaisuuteen kera Villa Mairean, kulje Alvar Aallon jalanjäljissä, nauti kauniista jokimaisemasta uudistuneessa Etelärannassa ja tutustu tunnelmallisiin kirkkoihin.
29.5.2024 Artikkelit

Täällä on se kuuluisa Pelle Hermanni!

Yleensä riittää, kun lapsille sanoo, että Kirjurinluodosta löytyy leikkipuisto, joka on yli viiden jalkapallokentän kokoinen ja he ovat myytyjä. Mutta miten on aikuisten laita? Mitä Kirjurinluoto tarjoaa, jos matka onkin aikuisten reissu? Selvitetäänpä asiaa, mutta ensin aloitetaan tietenkin niistä lapsista.
29.5.2024 Uutiset

SuomiAreena käynnistyy tiistaina 25.6. – ohjelmassa mukana päivänpolttavia sisältöjä, eturivin asiantuntijoita, yhteiskunnan vaikuttajia sekä politiikan kärkinimiä

SuomiAreena valtaa Porin keskustan heti juhannuksen jälkeisellä viikolla 25.–28.6.2024. Yhteiskunnallisen keskustelufestivaalin koko ohjelma julkaistiin tänään. SuomiAreena-sisällöt ovat seurattavissa paikan päällä sekä suorana lähetyksenä että tallenteena MTV Katsomossa. Lisäksi ajankohtaiset politiikkaohjelmat nähdään iltaisin MTV3-kanavalla.
28.5.2024 Uutiset

Porin kaupungin museopalveluille myönnettiin Ekokompassi-sertifikaatti

Porin museot ovat saaneet Ekokompassi-sertifikaatin. Sertifikaatti myönnettiin ulkopuolisen auditoinnin jälkeen toukokuussa 2024.
23.5.2024 Artikkelit

Uskalla raapaista pintaa syvemmältä - paranna Porisuhdetta opastetusti

Onko Porisuhteesi vakaalla pohjalla vai vielä täysin olematon? Opastetut kierroksemme voivat auttaa jokaista aloittamaan uuden Porisuhteen - tai löytämään kipinän uudelleen. Kokemista riittää niin kulttuurin ystäville kuin aktiivisille luonnossa liikkujille ja elämysten etsijöillekin.