Yksityismajoitus

​Porissa majoitutaan kesän suurtapahtumien aikaan sankoin joukoin. Porilainen vieraanvaraisuus on suuressa roolissa, kun porilaiset luovuttavat omia asuntojaan tapahtumavieraiden käyttöön. Visit Pori välittää asuntoja ja huoneita Pori Jazzien ja SuomiAreenan aikana 9.-17.7.2021

Visit Porilla on pitkä perinne yksityismajoitusten välittämisestä tapahtumavieraille. Porilaiset ovat tarjonneet kotejaan vieraiden käyttöön jo yli 30 vuoden ajan. Majoitusta on tarjolla yksiöistä omakotitaloihin. Mikä parasta kaikki asunnot ja huoneet sijaitsevat 0-6 km:n etäisyydellä Porin keskustasta.

Asunnot ovat kalustettuja koteja joiden vuokrahintaan sisältyy: vuode, peitto, tyyny ja liinavaatteet, käsi- ja kylpypyyhe sekä suihku ja wc.

Asunnot ja huoneet  ovat varattavissa yksityismajoituksen verkkokaupasta. Verkkokauppa avautuu, mikäli yksityismajoitukselle on  tarvetta tapahtumien aikana.   Minimivaraukset yksityismajoitukseen ovat kaksi - kolme yötä, mutta yhden yön majoitusta löytyy myös.

Verkkokaupassa voit tutustua yksityiskotien valikoimaan, tutustua majoittujan ehtoihin, varata ja maksaa kätevästi samantien. Huomaathan, että koska kyseessä ovat yksityisasunnot, ovat ne eritasoisia.  

Asunnot ja huoneet hinnoitellaan niissä olevien vuodepaikkojen mukaan.

Mikäli et heti löydä sopivaa kohdetta, seuraa tilannetta. Yksityiskoteja lisätään verkkokauppaan koko kevään ajan aina heinäkuun tapahtumaviikolle asti.  Vuosittain tarjolla on heinäkuun tapahtumaviikolle kaiken kaikkiaan noin 450 porilaisasuntoa.

Kaikki asunnot maksetaan varauksen yhteydessä, varaus ei muutoin astu voimaan.

Laskutus on mahdollinen vain yrityksille (Y-tunnus vaaditaan).  

Mikäli sinulla on kysymyksiä yksityismajoitukseen liittyen, ole suoraan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen yksityismajoitus@visitpori.fi

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin majoitukseen liittyen.