Oppaat ja opasvälitys

Oppaan kanssa koet enemmän! Porissa tarjolla on sekä valmiiksi suunniteltuja että ryhmäsi toiveiden mukaan räätälöityjä kierroksia.

Tervetuloa tutustumaan Porin monipuolisiin vierailukohteisiin!

Tulitpa yksin, kaksin, perheesi tai ryhmäsi kanssa Pori tarjoaa monia mahdollisuuksia tutustua kaupunkiin, sen nähtävyyksiin, luontoon ja saaristoon. Kurkista kaupungin historiaan kävelykierroksilla, astu taiteen ja arkkitehtuurin maailmaan tai tuuletu rannikon veneretkillä! Vaihtoehtoja on jokaiseen makuun. Löydät kesän vakiokierrokset ja -retket täältä, valitse mieleisesi!

Porin Opaskilta ry:n pätevät oppaat opastavat eri kielillä, suomen lisäksi mm. ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, saksaksi ja espanjaksi.
Ammattitaitoisen oppaan tunnistat hopeisesta tai kultaisesta GUIDE-merkistä.

Opasvälitys

Ryhmille järjestetään tilauksesta opastettuja bussikierroksia, joiden kesto, reitti ja teema voidaan räätälöidä ryhmän toiveiden mukaisesti. Visit Pori välittää auktorisoituja oppaita kiertoajeluille, kävelykierroksille ja teemaretkille. Kaikki opastetut tilauskierrokset veloitetaan kierroksen keston mukaan. Poikkeuksena kuitenkin teemalliset opastukset, kävelykierrokset, veneretket ja risteilyt, joiden hinta poikkeaa opastushinnoista. Opastus suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi, espanjaksi tai saksaksi. Kielilisä 25 %. Hinnat sisältävät opastuspalkkion, opasvälityksen sekä alv 24 %:n. Minimiveloitusaika on 1 tunti. Opastushinnat eivät sisällä kuljetusta. Kierroksen kesto sopimuksen mukaan.

Peruutus

Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 48 tuntia ennen opastuksen alkamista, peritään tunnin hinta. Samana päivänä peruutetuista tai kokonaan perumatta jätetyistä opastuksista peritään täysi hinta.

Hinnasto

Varaa opas

Visit Pori, Yrjönkatu 13, p.  02 621 7900, info@visitpori.fi