tapahtumat

Tuikku
lähde uimaan jouluisen musiikin, glögin ja piparkakkujen merkeissä. Joulupukki tai -muori saattaa vierailla...
Eau de Pori -Porispere
Voihan joululahjahössötys, mutta onneksi siihen on valmis ratkaisu: Porisperen kolmen päivän lipun ja Porin kaupungin aidon tuoksun, Eau de Porin, saa torstaista 13. joulukuuta alkaen edullisella yhteishinnalla ilahduttamaan joulua. Tule ostamaan Visit Porista Itäpuisto 7, torstaista alkaen.
Kirvatsin Jytä
Porisperea edeltävä Kirvatsin Jytä julkaisi ensimmäiset artistinsa ja liput tulevat myyntiin 11.12. Kirvatsin Jytä järjestetään Porin Kirjurinluodossa, joka jo paikkana tuo monelle vanhoja muistoja mieleen.
Itsenäisyyspäivä
Itsenäisyyspäivää juhlistetaan Porissa perinteisin menoin. Muistohetki ja seppeltenlasku on Keski-Porin kirkon sankariristillä 6. joulukuuta kello 11. Pääjuhla on Promenadisalissa kello 13.Keski-Porin kirkolla ohjelmassa on partiolaisten kynttilätervehdys sankarihaudoille kello 9, jumalanpalvelus Keski-Porin kirkossa kello 10 sekä muistohetki ja seppeltenlasku sankariristillä kello 11.
Korsmanintalon joulu
Jouluiset ikkunat Toivoon ja Korsmanin taloon jokaisena adventtisunnuntaina iltahämyssä eli 2.12., 9.12., 16.12. ja 23.12. Kolmantena adventtisunnuntaina 16.12. ovat joulukiireet Korsmanin talossa kiireisimmillään, kun Porin Marttayhdistyksen Martat tekevät Korsmanin keittiössä jouluruokia. Samaan aikaan on Toivon Piharivissä sekä Verstaalla lasten joulupaja.
joulupukki
Kävis Joulunavaus lauantaina 24.11. tarjoilee elämyksiä koko perheelle eri puolilla kaupunkikeskustaa. Porin kaupungin puihin asentamat led-valonauhat tuovat valoa pimeään nyt aikaisempaa laajemmalla alueella.
Tonttu
Tule tustustumaan Satakunnan Museon Tonttunäyttelyn taianhohtoiseen maailmaan. Kymmenet tontut kertovat kävijöille laajasta suvustaan, suomalaisesta kansanperinteestä ja vanhoista uskomuksista, jotka elävät edelleen – vaikkakin tähän päivään muuntuneina.
Yyteri
Suosittu ja kysytty Yyteri Resort & Campingin talviuinti starttasi käyntiin lauantaina 17.11.
Porin Elokuvafestivaali
Pori Film Festival - kansainvälinen Porin elokuvafestivaali. Viiden päivän aikana 28.11.-2.12. luvassa monipuolinen kattaus elokuvaa, musiikkia ja taidetta.
joulukyyti
KÄVIS JOULUNAVAUS la 24.11. ♥️ Elämyksiä koko perheelle eri puolilla Kävistä.

Sivut

Subscribe to feed