Kirjurinluoto

Kirjurinluoto talvella 2019

Kirjurinluoto talvella 2019

Porispere
RH Entertainment tiedotti keskiviikkona 23.1. aamulla järjestävänsä Rock In The City -festivaalin 5.-6. heinäkuuta Porin Kirjurinluodossa. Rock In The City -tapahtuman luonne ja laajuus ei ole ollut tätä päivää aiemmin Porin kaupungin ja Visit Porin tiedossa, minkä vuoksi kaupunki katsoo, että Kirjurinluodon Hanhipuiston parkkialue ei ole soveltuva tapahtumalle.
Yyteri talvella / kuva Antti Mäkelä
Porissa on kunnon talvi, joten ei muuta kuin ulos reippailemaan. Valinnanvaraa on runsaudenpulaksi asti, mutta ei hätää; mikset kokeilisi kaikkea? Tässä vinkkejä talven parhaisiin hetkiin Porissa.
Köynnöspinaattia ruokapuistossa
Superkesänä Pori täyttyy vilskeestä ja iloisista kesäloman viettäjistä. Kaupungin sykkeestä on kuitenkin välillä hengähdettävä. Miltä kuulostaisi mansikka- ja karviaismaistiaiset kävelymatkan päässä keskustasta satakielen laulaessa kauniille kesäpäivälle?
Viksu liikkuu tänäkin vuonna Kirjurinluodossa
Kirjurinluodon maskotti Viksu on palannut talvilomaltaan kesäksi Poriin. Lasten kanssa viihtyvä Viksu lennähtää luodolle 3.6. klo 15-18.
Taavin hinaus
Vielä hetki sitten Kokemäenjoessa kellui jääpeite, mutta nyt lämpöä on saatu sen verran, että jäät ovat lähteneet melkoisella vauhdilla. Taavi-silta saadaan siis kuljetettua keskustaan juuri sopivasti ennen vapun juhlia.
Kirjurinluoto

Kirjurinluoto - Keskuspuisto kaupungin sydämessä

Kirjurinluoto, eli porilaisittain Kirvatsi, tarjoaa menevimmät tapahtumat, mielikuvitukselliset leikkikentät, puistoaluetta vaativammankin lenkkeilijän tarpeisiin sekä rauhaa ja hiljaisuutta. Keskustasta perille on vain viiden minuutin kävelymatka!

Sivut

Subscribe to feed