Kirjurinluoto

Yyteri talvella / kuva Antti Mäkelä
Porissa on kunnon talvi, joten ei muuta kuin ulos reippailemaan. Valinnanvaraa on runsaudenpulaksi asti, mutta ei hätää; mikset kokeilisi kaikkea? Tässä vinkkejä talven parhaisiin hetkiin Porissa.
Köynnöspinaattia ruokapuistossa
Superkesänä Pori täyttyy vilskeestä ja iloisista kesäloman viettäjistä. Kaupungin sykkeestä on kuitenkin välillä hengähdettävä. Miltä kuulostaisi mansikka- ja karviaismaistiaiset kävelymatkan päässä keskustasta satakielen laulaessa kauniille kesäpäivälle?
Viksu liikkuu tänäkin vuonna Kirjurinluodossa
Kirjurinluodon maskotti Viksu on palannut talvilomaltaan kesäksi Poriin. Lasten kanssa viihtyvä Viksu lennähtää luodolle 3.6. klo 15-18.
Taavin hinaus
Vielä hetki sitten Kokemäenjoessa kellui jääpeite, mutta nyt lämpöä on saatu sen verran, että jäät ovat lähteneet melkoisella vauhdilla. Taavi-silta saadaan siis kuljetettua keskustaan juuri sopivasti ennen vapun juhlia.
Tapahtumat

Päivä Kirvatsissa

Kirjurinluoto, eli porilaisittain Kirvatsi, tarjoaa menevimmät tapahtumat, mielikuvitukselliset leikkikentät, puistoaluetta vaativammankin lenkkeilijän tarpeisiin sekä rauhaa ja hiljaisuutta. Keskustasta perille on vain viiden minuutin kävelymatka, joten tule testaamaan!

Sivut

Subscribe to feed