Villa Sputnik

Tasokas mökki Yyterin dyynien vieressä tarjoaa lomaviikkoja ja viikonloppuja vuokrattavaksi ympäri vuoden.

Tervetuloa Yyteriin ja Villa Sputnikiin! Villa Sputnik sijaitsee kuuluisien hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä olevalla yksityisellä mökkialueella ja on käytössänne ympäri vuoden. Se on talviasuttava 50m2 huvila, jossa on keittiö + 1-2 makuuhuonetta, parvi, wc, sauna sekä takka. Takapihalla on 15m2 lasitettu terassi, jossa on mukava viettää aikaa, satoi tai paistoi! Eikä tilannetta lainkaan pahenna ainavalmis ulkoporeallas, joka on käytössänne ympäri vuoden. Myös grillaus mahdollisuus sekä ilmainen pysäköinti.

Yyterissä on Pohjoismaiden upein hiekkaranta, jolla on pituutta mahtavat 6 km. Itse dyyneille, upealle hiekkarannalle on matkaa Villa Sputnikilta n. 200m. The Guardian listasi Yyterin hiekkarannan 10 parhaimman perheystävällisimmän rannan joukkoon Euroopassa. 

Läheisyydestä löytyvät hyvät lenkkeily- ja pyöräilymaastot sekä Suomen mahtavimmat pulkkamäet ikinä! Vierestä löytyvät myös surfkeskus,  Yyterin kylpylä palveluineen ja kävelymatkan päässä pääsee ratsastamaan. Yyteri Golf sijaitsee muutaman kilometrin ajomatkan päästä, samoin kuin uusi Seikkailupuisto Huikee, mutta molempiin pääsee myös Villa Sputnikilta kävellen!