Villa Pyrylä

Vuonna 2008 valmistunut hyvätasoinen Yyterin Villa Pyrylä soveltuu sekä ympärivuotiseen lomailuun että työmatkamajoitukseen. Etäisyys Villa Pyrylästä mereen on vain muutama metri. Huvilasta, sen kahdelta terassilta ja jopa saunan lauteilta voitte ihailla Yyterin matkailualueen viehättävää merimaisemaa ja ulapalla siintävää Säpin majakkaa.

Pyrylän 59 asuinneliötä on mitoitettu neljälle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Molemmissa makuuhuoneissa on kaksi 80 senttimetriä leveää vuodetta, olohuoneessa on levitettävä vuodesohva. Keittiöstä löytyy tarvikkeet kuudelle henkilölle.

Yyteri golf, Yyterin koiraranta, viehättävä Uniluoto venelaitureineen, Kallon majakka ja BSF -purjehdusseura sekä Mäntyluodon satama sijaitsevat huvilan läheisyydessä. Porin Yyterin kuusi kilometriä pitkä hiekkaranta ja dyynit ovat kolmisen kilometrin etäisyydessä huvilalta ja Reposaareen on kymmenisen kilometriä. Porin keskusta ja Kirjurinluoto sijaitsevat Mäntyluodon taajamasta  15 – 20 minuutin ajomatkan päässä. Pyrylän meren muokkaaman luonnonvaraisen uimarannan lisäksi Mäntyluodossa on myös muita lapsillekin sopivia hiekkapohjaisia rantoja.

Valtakunnallisesti merkittävään kulttuuriympäristöön kuuluva jugendtyylinen Mäntyluodon Hotelli sijaitsee huvilan vieressä toisella puolella Merisatamantietä.

Emme suosittele huvilaa liikuntaesteisille, sillä terassilta johtavat portaat sekä huvilaan että rantaan.