Space Bowling & Billiards

Space Bowling & Billiards on huikea viihdekeidas ja koko perheen ajanviettokeskus. Asiakkaitamme palvelee osaava ja iloinen henkilökunta sekä alan huipputekniikka.

Meillä pääset viettämään aikaasi keilauksen, biljardin tai vaikkapa pöytäcurlingin parissa. Lisäksi viihdekeskuksestamme löytyy Ilmakiekon lisäksi muita ”arcade” pelejä.

Viihdekeskuksessamme ei tietenkään aina ole pakko pelata. Aikaa voi tulla viettämään myös virvokkeita juoden ja keskustelusta nauttien. Hyvä musiikki ja tunnelma sopivat myös sosiaaliseen kanssakäymiseen.

Viihdekeskus soveltuu niin lasten, kuin aikuistenkin hauskanpitoon. Alkuiltaisin (ennen kello 18:00) lapset pääsevät nauttimaan universumin antimista. Iltaa kohden tunnelma tiivistyy aina aikuisempaan makuun soveltuvaksi. Ravintolassamme on täydet anniskeluoikeudet.

Olemme huomioineet myös liikuntarajoitteiset ravintolassamme. Vaikka sijaitsemme ”kellarissa” portaita ei tarvitse kävellä. Liukuportaat kuljettavat asiakkaat ravintolaamme ja pois sieltä. Pyörätuolit ja lastenvaunut tulevat mukavasti hissillä henkilökunnan avustamana.

Lapsille järjestämme myös suosittuja lastenkutsuja upean tunnelman ja karkkibaarin kera. Myös ryhmät ja muut viihdetarpeet aikuisempaan makuun on huomioitu.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite: Yrjönkatu 13, 28100 Pori