Siikaranta Camping

Aavan meren äärellä sijaitseva luonnonmukainen leirintäalue!

Siikaranta Camping on aavan meren äärellä sijaitseva luonnonmukainen leirintäalue, joka tarjoaa mökkimajoitusta, vaunu- ja autopaikkoja sekä telttapaikkoja.

Näe, koe ja yövy saaristossa                               

Alueeltamme löytyy perinteisiä leirintämökkejä sekä sauna- ja suihkumökkejä. Sauna- ja suihkumökeistämme on kaikista merinäköala ja rantaan on vain muutaman kymmentä askelta. Kallio- ja kivirannat, aava meri ja ympäröivä metsä takaavat erityisen majoituskokemuksen luonnon helmassa. Rantasaunan terassilla voit nauttia rauhallisesta kesäillasta auringonlaskua ja merta katsellen.

Leirintäalueen kioskista voit ostaa kahvit ja jäätelöt ja mennä nautiskelemaan niitä rantakallioille. Alueellamme voit viettää aikaa myös minigolfia pelaten. Vuokraamme polkupyöriä, joilla hurauttaa muutamassa minuutissa kilometrin päässä sijaitsevaan idylliseen Reposaaren kylään. Reposaaresta löytyy mm. kauppa, apteekki, vierasvenesatama, sekä kalastajia ja veneilijöitä varten useita veneenlaskupaikkoja. Vieraillessasi Reposaaressa voit käydä katsomassa esimerkiksi linnakepuistoa tai mennä vaikka nauttimaan maukasta ruokaa johonkin saaren useista ravintoloista.