Reposaaren VPK Juhlatalo

120-150 henkilöä

Juhlatalo toimii vuosittain monien häiden ja vuosijuhlien pitopaikkana, tarjoten erittäin hyvät puitteet juhlille.


Palokunnan juhlatalo on ollut aina keskeisessä asemassa Reposaarella, toimien paikkakunnan kulttuurin ja urheilun kehtona, josta maailmalle on ponnistanut menestyksekkäitä urheilijoita ja kulttuurielämän merkkihenkilöitä. Talossa on vuosien saatossa tehty varsin merkittäviä muutos- ja korjaustöitä, joista viimeisimpänä on ollut vieläkin hieman kesken oleva rakennustekniikan modernisointi.

Onneksi talo on säilyttänyt oman ilmeensä, sillä talo on sisustukseltaan ja ulkoasultaan miltei alkuperäinen ja kaikki korjaukset on tehty kunnioittaen talon alkuperäisyyttä.
Huolimatta etäisestä sijainnistaan keskustaan toimii talo vuosittain monien häiden ja vuosijuhlien pitopaikkana, tarjoten erittäin hyvät ja autenttiset puitteet juhlille.

Juhlatalossa on tilaa n. 120 -150 hlölle, kooltaan se on 134 m2. Tilaisuutenne käytössä on keittiö, pöydät ja tuolit.

  • Talolta löytyy iso Metoksen kylmiö, tuplalevelä jääkaappi, juomakylmiö (baarimalli) sekä pieni kaappipakastin.Tiskikone on pieni suurtaloustiskikone, jonka pesuohjelma kestää n. 3 min. Suurtalous uuni jossa mm. höyrytoiminto, uuniin menee 4kpl 10 cm GN-vuokaa kerrallaan. Liedessä on myös uuni jonne mahtuu 2kpl 10cm GN-vuokaa, sekä lämpimänä pito kaappi.
  • Salin koko on n. 13,8 * 9,7m. Isommat pöydät ovat kooltaan 80 * 180 ja niitä on yhteensä 15 kpl. Pöydän viereen mahtuu 6 tuolia. Pienemmät pöydät ovat kooltaan 80 *125 ja niitä on 5 kpl. Sen viereen mahtuu 4 tuolia.