Ravintola Sofia

200-842 henkilöä

Ravintola Sofia tarjoaa lounasta ja kokous- ja juhlapalveluita.

Ravintola Sofia avasi ovensa 1999, kun vanha kehräämö Porin Siltapuistonkadulla muutettiin monipuoliseen ravintolakäyttöön. Historiallisessa miljöössä toimivaan ravintolaamme ovat tervetulleita kaikki hyvän ruuan ystävät.

 • Hyvä ruoka ei vain maistu herkulliselta, vaan se tuoksuu, näyttää, tuntuu ja myös kuulostaa hyvältä. Koska makuja on monia, tarjoamme useita lounasvaihtoehtoja. Luomme asiakkaillemme makuelämyksiä joka päivä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa lounasruokia itse omien reseptiemme mukaan. Kaikki ruokaohjeet on suunniteltu ja testattu omassa tuotekehityskeittiössämme.  Olemme avoinna ma-pe klo 8-14.30 ja la la klo 11.-14.30. Lounasbuffet ma-la klo 11.-14.30. Sofian FastFood – grilliannoksia ma-pe klo 11.-14.15.

  Ravintolan lounaslista löytyy osoittesta: https://www.compass-group.fi/ravintolasofia.

  Muina aikoina olemme avoinna tilauksesta!

 • Ravintola Sofia muuntautuu helposti juhla-,tapahtuma- tai tilausravintolaksi. Toimimme vanhassa Puuvillatehtaan Kehräämössä. Historiallisessa miljöössä toimivaan ravintolaamme ovat tervetulleita kaikki hyvän ruuan ystävät.

   

  Laadukas tapahtuma syntyy kokonaisvaltaisesta palveluelämyksestä: herkullisista ja tasokkaista tuotteista, ammattitaitoisesta palvelusta sekä tilaisuuden henkeä ja tavoitteita tukevasta somistuksesta, ohjelmasta ja tunnelmasta.

  Sofian kabinetti varattavissa maksimissaan 12 hengelle veloituksetta, kun otatte tarjoilut meiltä. Laadukas tapahtuma syntyy kokonaisvaltaisesta palveluelämyksestä: herkullisista ja tasokkaista tuotteista, ammattitaitoisesta palvelusta sekä tilaisuuden henkeä ja tavoitteita tukevasta somistuksesta, ohjelmasta ja tunnelmasta. Meillä on pitkä kokemus ja vahva ammattitaito juhlien ja kokousten järjestämisestä, joten järjestelyt voi huoletta jättää osaaviin käsiimme. Monipuoliset tilamme tarjoavat hienot puitteet jokaiseen tilaisuuteen.

   

  Porin yliopistokeskuksen aulapalvelu vastaa av-laitteiden vuokrauksesta. p. 044-790 0079 Ravintola Sofiasta löytyy 60″ digiscreen.-> powerpoint-esitykset tikulla.

  Anniskeluun oikeuttavia asiakaspaikkoja on 200 ja laskettaessa Porin yliopistokeskuksen aulatila, auditoriot ja käytävätilat, anniskeluun oikeuttavia paikkoja on 842