Porin vesibussiristeilyt Reposaareen ja Ulvilaan

Risteilyt Porin seudulla Pohjoismaiden suurimmalla jokisuistoalueella Kokemäenjoella.

Vesillä on ihan kuin maissa, paitsi paljon mukavampaa. Aluksemme M/s Charlotta (max 90 hlö) ja Obelix (max 12 hlö) ovat moderneja ja täysin varustettuja turvalliseen ja miellyttävään vesillä liikkumiseen. Tilausristeilyt toteutamme toivomustenne mukaisesti ja voitte valita reitin sekä ajankohdan vapaasti. Yleisöristeilyjä teemme heinä- ja elokuussa.

Risteily ohjelmineen luo tavallisesta poikkeavat puitteet kokouksille, tuote-esittelyille, asiakastapaamisiin, yhdistyksen ja henkilökunnan virkistykselle, hääristeilylle tai vaikkapa merkkipäiville.

Tarjoamme unohtumattomia ruokanautintoja, musiikkia ja upean Kokemäenjoen, Suomen Amazonin!

YLEISÖRISTEILYT

Risteilyt Porin seudulla Pohjoismaiden suurimmalla jokisuistoalueella Kokemäenjoella. 

Aluksemme M/s Charlotta (max 90 hlö) ja Obelix (max 12 hlö) ovat moderneja ja täysin varustettuja turvalliseen ja miellyttävään vesillä liikkumiseen. Tilausristeilyt toteutamme toivomustenne mukaisesti ja voitte valita reitin sekä ajankohdan vapaasti. Yleisöristeilyjä teemme heinä- ja elokuussa. Lisätietoja: Porin vesibussiristeilyt 

Pori – Kallo – Pori, 6 tuntia
Lähtö on klo 12, Kallossa olemme noin klo 14.10 – 15.20. Hinta aikuisilta 47 €, lapset 6-15v. 22 €, alle 6v. veloituksetta.
Hinta sisältää maukkaan ja kermaisen savulohikeiton saaristolaisleivällä (L,G) matkan aikana sekä jokiesittelyä matkan aikana. Reitti kulkee halki Pohjoismaiden suurimman jokisuistoalueen.

Pori – Reposaari – Pori, 6 tuntia
Lähtö on klo 12.00, pysähdys Reposaarella klo 14.10 – 15.40. Hinta aikuisilta 32 €, lapset 6-15v. 12 €, alle 6v. veloituksetta.
Pysähdyspaikkoina Merimestan laituri ja Reposaaren satamapuistossa rantakioskin takana.
Paluu Porin Etelärantaan n. klo 18.00. Risteilyn kesto yhteensä kuusi tuntia.

Pori – Ulvila – Pori, 4 tuntia
Pysähdys Ulvilan Naparannassa klo 17.30-18.30, ja paluu Porin Etelärantaan klo 20.00. Hinta aikuisilta 40 €, lapset 6-15v. 20 €, alle 6v. veloituksetta.
Naparannassa on kahvi/baarikioski.
Risteilyhinta sisältää maukkaan kermaisen savulohikeiton saaristolaisleivän kera. Ruoka valmistetaan gluteenittomana ja laktoosittomana.

Lippujen ostoon verkkokaupasta tarvitsette nettiliittymän, pankkitunnukset sekä tulostimen lippujen tulostamiseen. Lipun voi näyttää laivalle tullessa myös puhelimesta tai tabletista.     
Hankkimalla lippusi ajoissa varmistat paikkasi risteilyllä.
Lippuja voi ostaa myös laivalta puoli tuntia ennen risteilyä.

Lisätietoja: 0400 329 831 tai 044 587 9700

RISTEILYT RYHMILLE TILAUKSESTA

Porin vesibussiristeilyt tekee risteilyjä vesibussi M/s Charlotalla Kokemäenjoen suistoaluetta pitkin Reposaareen ja jokiristeilyjä Ulvilaan.
Matkalla nautitaan savulohikeittolounas ja kahvit. Huom! Tilausristeilyt toteutetaan toivomustenne mukaisesti ja voitte valita reitin sekä ajankohdan vapaasti.

KYSY TARJOUSTA PIENEMMILLE RYHMILLE!

Lähtö ja paluu: Porin jokiranta

www.porinvesibussiristeilyt.fi

Lisätietoja: 0400 329 831 tai 044 587 9700