Porin Ravirata

50-400 henkilöä

Porin ravirata sopii mainiosti erilaisten kokouksien ja juhlien sekä vaikkapa TYKY-päivien järjestämiseen.

Tilaisuuksien järjestäjiä palvelee raviradan jättiscreen suoraan kannettavalta tietokoneelta ohjattuna sekä tarvittaessa tykki ja kangas. Yli 400 henkeä vetävässä ravintolakatsomossa on myös äänentoisto mikrofoneineen.

Tilaisuutesi maittavat tarjoilut teille kattaa raviradan oma keittiöhenkilökunta omasta keittiöstään toiveittenne mukaan. Ja mikä parasta, raviradalle on todella helppo tulla kaikista ilmansuunnista ja ilmaista paikoitustilaa tilaisuuteesi osallistuville löytyy varmasti riittävästi.

  • Cafe Radassa on avarat kokoustilat 50 henkilöön saakka. Porin raviradan tilat ja etenkin ravintolakatsomo soveltuu oikein mainiosti monenlaisten yritystilaisuuksien järjestämiseen. Järjestätpä sitten koulutustilaisuuden, kokouksen, seminaarin, luennon tai kurssin – raviradan palvelut toimivat mainiosti.

  • Porin ravirata on oiva paikka myös erilaisten juhlien järjestämiseen. Paikka soveltuu erinomaisesti muun muassa pikkujoulujen, gaalojen, vuosijuhlien ja syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Raviradan jättiscreen mahdollistaa mainiosti kuvien, PowerPoint -esitysten, videoiden tai vaikkapa tilaisuuden livekuvan esittämisen.

    Juhlienne kattauksesta vastaa Porin raviradan oma keittiö ja menu suunnitellaan aina juhlien luonteen ja tilaajan toiveiden pohjalta. Raviradan ravintolakatsomo vetää jopa yli 400 ihmistä.

    Kysy myös ohjelmaa tilaisuuteesi! Voitte muun muassa laulaa karaokea raviradan Pystis-baarissa.

  • Etsittekö työporukalla jotain uutta ajanvietettä harmaan arjen rikkomiseen ja työilmapiirin parantamiseen? Porin raviradalla on lukuisia vaihtoehtoja Teitä varten. Porin raveissa voitte tutustua totopelaamisen jännittävään maailmaan ja ruokailla samalla hyvin. Vai haluatteko järjestää jotakin toiminnallisempaa? Raviradalta ei ainakaan tila helposti lopu isoltakaan ryhmältä. Pienille ryhmille voidaan järjestää elämysretkiä ravivalmentajan vieraaksi, jonka huipentaa hevosella ajelu tandem-kärryistä.