Opiskelijatalo Saikku

20-96 henkilöä

Opiskelijatalo Saikku on oivallinen paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen!

Opiskelijatalo Saikku on perinteikäs suojeltu rakennus, jossa on toiminut aikanaan niin pankki, kirjakauppa kuin työterveysasemakin. Vuonna 2010 perustettiin Suomen ainoa opiskelijatalo, joka palvelee suurta yleisöä mihin tahansa tapahtumatarkoitukseen. Saikun kotisivuilta löydät varauskalenterin, josta näet vapaana olevat päivät.

Huom! Jos sinulla on opiskelijakortti, olet oikeutettu opiskelija alennukseen.

  • Opiskelijatalo Saikun juhlatilaa voi vuokrata niin opiskelijatapahtumiin, yksityisiin juhliin tai vaikka firmojen info- ja virkistystilaisuuksiin. Tilasta löytyy suurtalouskeittiö, jossa onnistuu ruoanlaitto isommallekin porukalle sekä WLAN-yhteys, äänentoistolaitteet, biljardipöytä sekä suuri valkokangas videotykkeineen. Astiat ja ruoanlaittovälineet ovat vuokralaisten käytettävissä. Saikun isolla puolella on yhteensä 50 istumapaikkaa, mutta tarvittaessa sinne mahtuu enemmänkin väkeä. Ison tilan lisäksi voit vuokrata myös saunatilan, johon kuuluu neuvotteluhuone ”neukkari”, mihin mahtuu reippaat 20 henkeä. Koko talo vetää noin 96 henkeä.

  • Opiskelijatalo Saikku tarjoaa kotoisan saunatilan erilaisille tilaisuuksille kuten opiskelijatapahtumille, kisastudioille, kokouksille, syntymäpäiville tai saunailloille. Saunatilan tilavuokraan kuuluu myös pieni neuvotteluhuone ”neukkari”, jonne mahtuu n. 20 henkeä. Tiloista löytyvät asiakkaiden käyttöön puhtaat pyyhkeet, WLAN-yhteys, äänentoistolaitteet, videotykki ja valkokangas sekä pieni keittiö, jossa hellallinen uuni, mikro ja jääkaappi.