Porin Opiskelijatalo Saikku

Porin Opiskelijatalo Saikku on oivallinen paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen!

Porin Opiskelijatalo Saikku on perinteikäs suojeltu rakennus, jossa on toiminut aikanaan niin pankki, kirjakauppa kuin työterveysasemakin. Vuonna 2010 perustettiin Suomen ainoa opiskelijatalo, joka palvelee suurta yleisöä mihin tahansa tapahtumatarkoitukseen.

Suuressa juhlatilassamme voit järjestää illanvieton, konferenssin, koulutustapahtuman, bändi-illan tai mitä mielit! Tilasta löytyy suurtalouskeittiö, jossa onnistuu ruoanlaitto isommallekin porukalle sekä äänentoistolaitteet ja suuri valkokangas videotykkeineen. Astiat ja ruoanlaittovälineet ovat vuokralaisten käytettävissä ilman lisämaksua. Saikun isolla puolella on yhteensä 50 istumapaikkaa, mutta tarvittaessa sinne mahtuu enemmänkin väkeä.

Sauna- ja neuvottelutilassamme voit järjestää juhlat, yrityksesi virkistyspäivät, rennon illanvieton, kokouksen tai mitä mielit! Saunatilan tilavuokraan kuuluu myös pieni neuvotteluhuone ”neukkari”, jonne mahtuu n. 20 henkeä.

Tiloista löytyvät asiakkaiden käyttöön puhtaat pyyhkeet, äänentoistolaitteet, videotykki ja valkokangas sekä pieni keittiö, jossa hellallinen uuni, mikro ja jääkaappi.

Huom! Jos sinulla on opiskelijakortti, olet oikeutettu opiskelija alennukseen.

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite: Antinkatu 7
  • Postiosoite: 28100 Pori