Mekani

30-200 henkilöä

Järjestä unohtumattomat juhlat ja tilaisuudet upeassa tehdasmiljöössä Porissa! Nykypäivän vaatimukset ja toiveet täyttävä, industrial-henkinen Mekani toimii täyden palvelun juhlatalona ympäri vuoden 30–200 henkilön tilaisuuksille. Modernit ja näyttävät tarjoilut juhlatiloihin tuottaa HUIKOO Catering. Kauttamme järjestyvät myös ammattitaitoinen henkilökunta ja esitystekniikka äänentoistoineen.

Mekani soveltuu hyvin myös upeaksi juhlatilaksi, koulutus- ja kokoustilan lisäksi. Olipa tilaisuutesi sitten perhejuhla, syntymäpäivä tai mikä tahansa muu juhla, yritys- tai edustustilaisuus, tarjoaa Mekani sille tyylikkäät ja arvokkaat puitteet. HUIKOO Cateringin kautta saat lisäksi herkulliset ja näyttävät ateriat järjestämääsi juhlaan tai tilaisuuteen. Valmistamme tarjoilut aina tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista, mikä takaa herkulliset makuelämykset. Kerromme mielellämme lisää Mekanin tarjoamista mahdollisuuksista.

 • Mekanin tyylikäs ja avara juhlatila muuntautuu vaivattomasti juhlaan kuin juhlaan. Tilassa mahtuu esimerkiksi tanssimaan häitä, pitämään yritysjuhlia tai edustustilaisuuksia. Sali soveltuu myös pienemmille seurueille eri kattausvaihtoehtoja käyttämällä.

  Asiakaspaikat: 200 (alakerta: 120 henkilöä, yläkerta: 80 henkilöä)

  Ruokatarjoilut: HUIKOO Catering,

  Juomatarjoilut: Omat juomat tai asiakkaan toiveen mukaan

  Videotykki ja valkokangas: On

  WC-tilat: 5

  Terassi

  Kattoterassilta aukeaa ihastuttava näköala Kokemäenjoen ja sen siltojen yli. Toisella puolella jokea voit nähdä Keski-Porin kirkon, jonka torni liittyy kiinteästi Mekanin historiaan. Terassi on myös oiva paikka vilvoitteluun tai esimerkiksi alkumaljojen tarjoiluun. Sinne mahtuu jopa 80 henkilöä kerrallaan. (Huom. Tehdasrakennuksen katolla sijaitsevalla terassilla on tupakointi ehdottomasti kielletty.)

 • Mekani tarjoaa rauhallisen ja viehättävän paikan kokouksien pitämiseen upeassa 1800-luvun lopun tehdasmiljöössä.

  Yläkerran tilat soveltuvat erinomaisesti kokouksille, luennoille ja ryhmätyöskentelylle. Pöydät voi helposti järjestää tilaisuuden vaatimalla tavalla.

  Yläkerran kokoustilaan saa pöytäpaikkoja 50:lle, ilman pöytiä noin 100:lle. Suuremmille ryhmille on varattavissa myös alakerran ravintola- ja juhlasali. Ravintolasaliin mahtuu istumaan noin 120 henkilöä, mutta taaimmaisilta paikoilta esityksen näkyvyys voi heikentyä.

  Onnistuneeseen kokoukseen kuuluvat kokouskahvit ja -lounaat sekä virvokkeet, jotka tarjoilee HUIKOO Catering.

  Kokoustilan tekniset tiedot 

  Asiakaspaikat: 10–50 henkilöä

  Esitystekniikka: videotykki, valkokangas, fläppitaulu, äänentoisto.

  Tarjoilut hoitaa HUIKOO Catering.

  Mekanin lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30–14, muut tarjoilut ennakkotilauksesta.

Yhteystiedot

 • Käyntiosoite: Konepajanranta 2 B
 • Postiosoite: 28100 Pori