Kuvataideterapia Päivän Sankari

Luova taidepaja tai SELFIE-taidepaja.

Luovassa taidepajassa tutustutaan omiin voimanlähteisiin!

Täällä saa porukalla päästellä ja revitellä maaleilla ja väreillä eikä mitään tarvitse ennalta osata.

Tällä luovalla taidepajalla rakennamme henkilökohtaisen kirjahyllyn visuaaliseen muotoon. Kokoat kirjahyllyn sisälle elämääsi kannattelevat tärkeät asiat. Ehkä hyllyiltä löytyvät myös sinun haaveesi, unelmasi ja suunnitelmasi. Kirjahyllyn rakentaminen auttaa sinua oivaltamaan itsestäsi asioita, jotka olit ehkä jo unohtanut tai joita et ollut hetkeen muistanut.

Jokaisen elämässä on lukuisia asioita, jotka ovat hyvin ja joista voi kiittää. Taidepajalla korvaamme perinteisen kirjahyllyn omalla, henkisellä kirjahyllyllä. Kuinka usein sinä mietit oman elämäsi kiitollisuuden aiheita? Mitä kirjoja siitä löytyy? Minkä kokoinen ja montako hyllyä siinä on? Entä minkälaisia kirjoja haluat sinne laittaa: paksuja, ohuita tai ehkä jopa kirjasarjoja eri aiheista? Miten järjestelet kirjat hyllyille? Jokainen osaa tämän varmasti! Tärkeintä on itse tekeminen ja uskallus kokeilla.

Tuon kaikki tarvittavat materiaalit ja työvälineet paikan päälle. Mukaan tarvitset vain avoimen mielen ja positiivisen asenteen.

SELFIE-taidepajassa tutustutaan omiin voimanlähteisiin!

Millaisen omakuvan sinä tekisit? Omaelämäkerrat ovat suosittua luettavaa ja selfiet arkipäivää. Taiteilijoiden omakuvat ovat aina myös olleet kiehtovia. Nyt sinä voit luoda omakuvan. Tule luovalle taidepajalle maalaamaan ja tutkimaan, mitä kaikkea siveltimesi sinulle kertookaan. Emme siis maalaa realistista omakuvaa, vaan käytössäsi on taiteilijatarvikkeiden lisäksi myös erilaisia askartelu- ja kollaasitarvikkeita, jolloin lopputulos voi olla vaikka yhdistelmä eri materiaaleista. Vain luovuus ja mielikuvitus ovat rajana eikä yhdennäköisyys ei ole mitenkään toivottavaa. Saatat yllättyä, mitä kuva sinulle itsestäsi kertoo!

Osallistuminen ei edellytä minkäänlaisia taiteellisia taitoja. Jokainen osaa varmasti! Tärkeintä on itse tekeminen ja uskallus kokeilla. Tämä sopii kaikille!