Kuukkarin Wanhat Talot 9.6.2024

Kuukkarin Wanhat Talot -tapahtuma (KWT) järjestetään sunnuntaina 9.6.2024 klo 10–17. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2022, ja tapahtuma oli heti menestys.

Tapahtumassa kuukkarilaiset yksityiskodit avaavat ovensa vierailijoille. Mukana on noin 20 kohdetta, joista puolet on eri kuin ensimmäisellä kerralla. Vuoden 2024 tapahtumassa talokohteet painottuvat Kuukkarin kaupunginpuoleiseen osaan.

Kohteet ovat valtaosin vanhoja hirsitaloja runsaan sadan vuoden takaa. Tapahtumaan olennaisena osana kuuluvat sisäpihoilla, portinpielissä ja puistoissa järjestettävät pop-up-henkiset kahvilat, musiikkiesitykset, kirpputorit, ruokailumahdollisuudet, wanhat autot ynnä muut. Mukana on myös Rakennuskultturitalo Toivon korjausrakentamisopastus-piste sekä erillinen Taide Telttailee -tapahtuma.

Vierailu kohteissa edellyttää ranneketta, jonka voi hankkia ennakolta Hellulan Kaffilasta (Tuomarinkatu 2, VAIN KÄTEINEN) tai Ticketmasterista (lippu vaihdetaan tapahtumapäivänä rannekkeeseen info-pisteessä,).

Tapahtuman järjestää Pro Kuukkari ry. Lisätietoja antaa: Tapio Vuorinen, info@kuukkarinwanhattalot.fi, p. 045 111 0005.