Kulttuurikeskus Asema44

10–100 henkilöä

Kulttuurikeskus Asema44 sijaitsee Porin vanhalla linja-autoasemalla. keskeisellä paikalla Keskusaukiolla. Tilassa on historiallista tunnelmaa. Tilava entinen linja-autoaseman odotusaula on valoisa, avoin ja arkkitehtonisesti kaunis 350 neliömetrin laajuinen tila, joka luo upeat puitteet taiteen ja tapahtumien näyttämöksi.

Tila on erityisesti suunnattu ympärivuotisille taide- ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen, mutta se soveltuu myös monenlaisiin muihin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin, työpajoihin, luentoihin ja yksityistilaisuuksiin. Kulttuurikeskus Asema44:n odotusaulan inspiroiva ympäristö tarjoaa erinomaisen sijainnin yrityksen taideteemaiselle TYKY-päivälle, jossa työntekijät voivat rentoutua, luoda ja nauttia taiteesta.

Monipuolisen tilan ansiosta erilaiset TYKY-päivän aktiviteetit, kuten taidetyöpajat, taide-esittelyt ja musiikkihetket, ovat järjestettävissä.

Tilaan on esteetön pääsy, ja sieltä löytyy myös esteetön WC sekä kaksi pientä varastotilaa.

Yhteydenotot: vanhalinjaautoasema@gmail.com / Petri Haavisto, Asema44 ry puheenjohtaja ja Kulttuurikeskus Asema44 vastaava

Yhteystiedot

  • Käyntiosoite: Itsenäisyydenkatu 44 28100 Pori