Mekani by Huikoo

Monipuolinen lounas- ja tilausravintola tehdasmiljöössä.

Mekani by Huikoo toimii vuonna 1871 valmistuneessa kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa rakennuksessa.

Arkisin tarjolla herkullinen, raikas, moderni ja monipuolinen noutopöytä. Lounasmenultamme löydät niin kotimaisia ja perinteisiä makuja kuin vieraampienkin ruokakulttuurien makuja.
Muina aikoina tilauksesta, olipa tilaisuutesi sitten perhejuhla, syntymäpäivät, yrityskokous. Mekani tarjoaa sille viihtyisät puitteet ja herkulliset tarjoiltavat.

Tervetuloa ainutlaatuiseen lounas- ja juhlatalo Mekaniin, tehdasmiljöön keskelle, Kokemäenjoen kupeeseen Poriin.

  • Uudistunut lounas- ja tilausravintola Mekani palvelee sinua Porin Konepajanrannassa. Upeana miljöönä toimii Björneborgs Mekaniska Werkstad -konepajan vuonna 1871 valmistunut, kulttuurihistoriallisesti arvokas rakennus. Peruskorjauksen myötä paikka on saanut uuden, nykyaikaisen ilmeen, tinkimättä vanhan rakennuksen tunnelmasta.
    Porin tehdasmiljöö yllättää upeana juhlapaikkana. Olipa tilaisuutesi sitten yrityskokous, seminaari, perhejuhla tai syntymäpäivä, Mekani tarjoaa sille viihtyisät puitteet Mekanin tilausravintolassa pääset nauttimaan myös herkullisia lounaita, jotka valmistuvat tuoreista ja maukkaista raaka-aineista.

  • Mekanin alakerrasta löytyy tyylikäs ja avara juhlasali joka muuntautuu vaivattomasti juhlaan kuin juhlaan. Tilassa mahtuu esimerkiksi tanssimaan häitä, pitämään yritysjuhlia tai edustustilaisuuksia. Sali soveltuu myös pienemmille seurueille eri kattausvaihtoehtoja käyttämällä. Alasaliin mahtuu 200 henkilöä. Kattauspaikkoja saliin saa noin 120 henkilölle.

  • Mekanin tilat Porin ainutlaatuisessa tehdasmiljöössä sopivat myös kokous- ja koulutustarpeisiin. Yläkerran parvella sijaitseva 10–50 henkilön kokoustila on varustettu videotykillä, valkokankaalla, fläppitaululla ja äänentoistolla. 50–100 henkilön ryhmille on varattavissa myös alakerran ravintolasali. Onnistuneeseen kokoukseen kuuluvat kokouskahvit ja -lounaat sekä virvokkeet, jotka tarjoilee HUIKOO Catering. Näissä viehättävissä ja toimivissa tiloissa kokouksien ja koulutuksien pito onnistuu helposti!

  • Mekanin kattoterassilta aukeaa ihastuttava näköala Kokemäenjoen ja sen siltojen yli. Toisella puolella jokea voit nähdä Keski-Porin kirkon, jonka torni liittyy kiinteästi Mekanin historiaan. Terassi on myös oiva paikka vilvoitteluun tai esimerkiksi alkumaljojen tarjoiluun. Terassille mahtuu jopa 80 henkilöä kerrallaan.

  • Mekanin palveluihin kuuluu myös lounas, joka valmistetaan läheltä tulevista, tuoreista raaka-aineista.  Vaihtuvasta lounaslistasta löydät helposti oman suosikkisi. Sekä kasvis-, kala- että liharuuan ystävät pääsevät nauttimaan mitä huolellisimmin valmistetuista aterioista. HUIKOO Catering palvelee niin juhla- kuin koulutusväkeä herkullisilla aterioillaan. Keittiömme toimintaa ohjaavat tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, joista cateringin maittavat ateriat valmistuvat. Paikalliset, läheltä tulevat raaka-aineet saavat aina etusijan. HUIKOO Cateringin menuista löydät aina niin kotimaisia, perinteisiä suosikkeja kuin kansainvälisiäkin makumaailmoja.